C64 Shakertable eettafel 220x90cm

€ 3.499,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
C64 Shakertable eettafel 220x90cm / natuur/gelakt/lxbxh 220x90x74cm/afgeronde hoeken
of direct naar

Productbeschrijving

De C64 Shakertable eettafel 220 x 90 cm werd door Børge Mogensen voor het merk FDB Møbler ontworpen. Børge Mogensen was een zeer invloedrijke Deense designer en meubelmaker die onder meer een tijd het hoofd van de designafdeling van FDB Møbler.Veel van zijn designklassiekers behoren nog steeds tot het productengamma van deze Deense fabrikant. Deze C64 Shakertable eettafel 220 x 90 cm echter, is nooit tijdens het leven van Mogensen in productie genomen. Hij ontwierp hem voor zijn eigen huis. Nu heeft u de kans om een mooie designtafel van een gerenommeerd designicoon in huis te halen. Naast deze C64 Shakertable eettafel 220 x 90 cm kunt u ook kiezen voor een kleinere variant met een lengte van 180 cm, mocht dit in uw huis beter uitkomen.

De eettafel is gemaakt van massief eikenhout dat volgens de strenge eisen van FSC-certificering is geteeld en verwerkt. Deze 49,9 kg zware tafel heeft een comfortabele hoogte van 74 cm. De vorm van de poten, het onderstel en de bevestigingsbalken waarmee ze aan het tafelblad gemonteerd zijn, kunt u alle zien als fraaie stijlelementen. De hoeken en de randen van het tafelblad zijn op een vloeiende manier afgerond. De C64 Shakertable eettafel 220 x 90 cm is behandeld met een milieuvriendelijke lak op waterbasis, die de kleur en de structuur van het eikenhout extra mooi laat uitkomen.


Productdetails
Artikel-ID 290256
Fabrikant FDB Møbler
Designer Børge Mogensen
Collectie FDB Møbler C64
Kleurennatuur/gelakt
Materiaalmassief eiken
AfmetingLengte: 220cm
Breedte: 90cm
Hoogte: 74cm
Gewicht49.9kg
Duurzaamheid · Verminderde verontreinigende belasting door het gebruik van lak op waterbasis
· Hout van FSC-gecertificeerde productie 

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".