Noctambule Low Cylinder and Bowl LED pendellamp

€ 2.970,00
OVP € 3.300,00
-10%
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Noctambule Low Cylinder and Bowl LED pendellamp / transparant/H 75cm / Ø 55cm/2700K/3960lm/CRI90 dimbaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Noctambule Low Cylinder and Bowl LED hanglamp is door designer Konstantin Grcic voor het Italiaanse merk Flos ontworpen.

Een kunstwerk met twee gezichten, dat is de bedoeling van deze Noctambule Low Cylinder and Bowl LED hanglamp van mondgeblazen kristalglas en aluminium. Overdag ingetogen chic en door de transparantie discreet opgaand in het interieur, in het donker een glamoureuze en stralende verschijning die de aandacht trekt. De naam 'Noctambule', die 'nachtuil' of 'slaapwandelaar' betekent, is daarop van toepassing.

Aan een kabel hangen één of meerdere cilinders onder elkaar, verbonden door ledringen, en eindigen in een koepelvormige kap. Een paar van deze lampen naast elkaar staan spectaculair boven een lange tafel, 1 lange variant zet de toon in een ontvangst hal.

De doorsnee van elke cilinder is 36,5 cm, die van de halfronde kap is 55 cm. De hoogte van de lamp met 1 cilinder is 75 cm, met 2 cilinders 120 cm en met 3 cilinders 165 cm. De verstelbare kabel is 4 meter lang.

In deze serie vindt u verder een hanglamp met 1 tot 3 cilinders en kegelvormige kap of met 3 tot 5 cilinders en een vloerlamp met 1 tot 4 cilinders. 


Productdetails
Artikel-ID 164223
Fabrikant Flos
Designer Konstantin Grcic
Collectie Flos Noctambule
Kleurentransparant
Materiaalmondgeblazen kristalglas, aluminium
AfmetingHoogte: 75cm
Doorsnee: 55cm
Kabellengte: 400cm
Doorsnee lampenkap: 55cm

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • TransparentTransparent
Flos
Noctambule LED Low Cylinders Small Base vloerlamp
1-2 weken
vanaf € 1.710,00
OVP € 1.900,00
-10%