Benjamin tafellamp

€ 229,00
OVP € 274,00
-16%
1-2 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Benjamin tafellamp / zwart/mat/bxdxh 20x23x47cm/stofkabel zwart 250cm met schakelaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Benjamin tafellamp werd door Benny Frandsen voor zijn eigen merk Frandsen ontworpen. De oprichter van dit merk geeft niet alleen dagelijkse leiding, maar geldt zelf als een van de productiefste ontwerpers. Met zijn Benjamin-collectie, waarin u ook hanglampen en vloerlampen kunt vinden, creëerde hij een complete set lampen die opvallen door hun strakke geometrische vormen. Hierdoor passen ze eenvoudig in veel woonstijlen en zakelijke omgevingen. Omdat de lampenkap niet te kantelen of te draaien is, is de Benjamin tafellamp bij uitstek geschikt als u exact weet waar u deze lamp wilt plaatsen en wat u ermee wilt verlichten.

De Benjamin tafellamp heeft een totale hoogte van 47 cm en wordt geleverd met een snoer van 250 cm, waarin een aan/uitschakelaar is verwerkt. De lamp staat stevig op zijn ronde voet van 20 cm doorsnede. De standaard is niet in het midden van de voet geplaatst, maar decentraal. Zo krijgt u een mooie visuele balans, aangezien de conische lampenkap onder een hoek van 45 graden omlaag gericht staat. De lampenkap heeft een diameter van 20 cm, op zijn breedste stuk. Alle onderdelen van de Benjamin tafellamp zijn gemaakt van hoogwaardig ijzer, voorzien van een matglanzende poedercoating. Geschikte lichtbronnen met kleine E14-fitting kunt u als extra accessoires bij ons uit voorraad bestellen.


Productdetails
Artikel-ID 267585
Fabrikant Frandsen
Designer Benny Frandsen
Collectie Frandsen Benjamin
Kleurenzwart/mat
Materiaalijzer, stof
AfmetingBreedte: 20cm
Hoogte: 47cm
Diepte: 23cm
Kabellengte: 250cm
Doorsnee voet: 20cm
Gewicht2kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Halogeen-Peer E14/25W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp draaibaar Lamp draaibaar

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
  • Grijs
Frandsen
Benjamin hanglamp Ø30cm
op voorraad
€ 139,00
OVP € 167,00
-17%
  • Zwart
Frandsen
Benjamin vloerlamp
1-2 weken
€ 279,00
OVP € 339,00
-18%