Minneapolis vloerlamp

€ 429,00
OVP € 541,00
-21%
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Minneapolis vloerlamp / wit/mat/scherm Ø27,5cm/bxdxh 25x36x134cm/onderstel wit/voet Ø25cm/stofkabel zwart 250cm met voetschakelaar
of direct naar

Productbeschrijving

De Minneapolis vloerlamp is ontworpen door Friis & Moltke voor het merk Frandsen. Verlichtingsontwerpen van dit Deense merk staan garant voor een hoge kwaliteit en smaak. De Minneapolis vloerlamp is een eigentijdse lamp die zowel het heden als verleden combineert. Het ronde design van de lampenkap heeft iets weg van een ouderwetse straatlantaarn, terwijl de strakke vormen en lijnen thuishoren in de moderne wereld. Door het slanke design neemt deze vloerlamp weinig ruimte in beslag. De ronde vlakke voet en de minimalistische standaard zijn tot in detail gereduceerd maar dat neemt niks af aan de stijlvolle uitstraling van de lamp.

De Minneapolis vloerlamp is vervaardigd uit hoogwaardig gelakt staal, heeft een matte uitstraling en is in verschillende kleuren beschikbaar. De vloerlamp is geschikt als leeslamp of staat prima in een gang of kantoor. Het licht van deze strakke vloerlamp is warm en het licht is naar beneden gericht. De vloerlamp is 134 cm hoog, 36 cm diep en heeft een breedte van 25 cm. De zwarte ronde kap heeft een diameter van 27,5 cm. De lamp beschikt over een zwart stoffen snoer van 250 cm met daarop een aan/uit schakelaar. Een spot GU10/10W is niet inbegrepen, u kunt deze onder Accessoires bijbestellen.


Productdetails
Artikel-ID 180398
Fabrikant Frandsen
Designer Friis & Moltke
Collectie Frandsen Minneapolis
Kleurenwit/mat/scherm Ø27,5cm
Materiaalstaal, stof
AfmetingBreedte: 25cm
Hoogte: 134cm
Diepte: 36cm
Kabellengte: 250cm
Doorsnee lampenkap: 27.5cm
Doorsnee voet: 25cm
Gewicht6.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Spot GU10/1W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Levering & Retouren

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Frandsen
Minneapolis wandlamp
1-2 weken
€ 289,00
OVP € 327,00
-12%