Minneapolis wandlamp

€ 289,00
OVP € 327,00
-12%
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Minneapolis wandlamp / wit/mat/scherm Ø27,5cm/dxh 33,5x14cm/onderstel wit/stofkabel zwart 250cm met schakelaar
of direct naar

Productbeschrijving

De haast minimalistische Minneapolis wandlamp werd door designbureau Friis & Moltke voor het merk Frandsen ontworpen. Friis & Moltke is een bekend Deens ontwerp- en architectenbureau. In 1982 kreeg het de opdracht om het Scanticon Hotel in Minneapolis in te richten. Voor dit hotel creëerde het bureau een compleet nieuwe lampen, die zo in de smaak vielen dat de Deense designfirma Frandsen ze voor het grote publiek uit wilde brengen. Dit was de geboorte van de Minneapolis lampencollectie, die naast deze Minneapolis wandlamp ook hanglampen, tafellampen en vloerlampen omvat. Alle lampen uit deze collectie kunt u in een aantal smaakvolle kleuren bestellen.

De Minneapolis wandlamp is gemaakt van hoogwaardig staal, voorzien van een matglanzende coating. De cirkelvormige muurbevestiging is solide en heeft in het midden een slanke stalen buis waaraan de lampenkap gemonteerd is. De geometrisch gevormde lampenkap heeft een hoogte van 14 cm en onderaan een diameter van 27,5 cm. Uw wandlamp is uitgerust met een snoer waarin een aan-uitschakelaar gemonteerd is. Dit snoer heeft een lengte van 250 cm. Als u de Minneapolis wandlamp aan uw muur bevestigt, steekt hij 33,5 cm uit. Door zijn relatief eenvoudige vormgeving kunt u deze wandlamp in veel woonstijlen incorporeren. De lichtbron kunt u als extra accessoire uit voorraad bestellen. In de Minneapolis wandlamp passen spots met een GU10-fitting, deze zijn exclusief.


Productdetails
Artikel-ID 180394
Fabrikant Frandsen
Designer Friis & Moltke
Collectie Frandsen Minneapolis
Kleurenwit/mat/scherm Ø27,5cm
Materiaalstaal, stof
AfmetingBreedte: 27.5cm
Hoogte: 14cm
Diepte: 33.5cm
Kabellengte: 250cm
Doorsnee lampenkap: 27.5cm
Gewicht1.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Spot GU10/1W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Frandsen
Minneapolis vloerlamp
1-2 weken
€ 429,00
OVP € 541,00
-21%