Giro S106 kruk zitting roestvrij staal 66-76cm

€ 549,00
4-6 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Giro S106 kruk zitting roestvrij staal 66-76cm / roestvrijstaal/roestvrijstalen zitting/h x Ø 80x50cm/frame roestvrij staal gezandstraald
of direct naar

Productbeschrijving

De Giro S106 kruk zitting roestvrij staal 66-76 cm is ontworpen door Fabio Bortolani voor het merk Lapalma. Lapalma is een Noord-Italiaans designlabel, dat in 1978 werd opgericht door de broers Dario en Romano Marcato. Het bedrijf produceert meubels voor kantoor, thuis, outdoor en horeca. De in 2011 door Fabio Bortolani ontwikkelde Giro-serie bestaat uit krukken die zich zowel voor gebruik in de keuken als de horeca lenen.

De Giro S106 kruk zitting roestvrij staal 66-76 cm combineert een industrieel ogend design met een eigentijds karakter. Hij dankt zijn industriële look vooral aan de vormgeving van het onderstel. Dit bestaat uit vier poten van gezandstraald edelstaal, die halverwege een lichte kromming hebben. Iets daaronder is een bijpassende ring aangebracht die de poten met elkaar verbindt. Deze dient ter versteviging, maar kan tevens als voetensteun worden gebruikt. De Italiaanse naam Giro verwijst naar de terugkerende ronde vormen.

De rvs-zitting is op een schroefdraad gemonteerd. Daardoor kunt u de zithoogte instellen tussen 66 en 76 cm. De Giro S106 kruk zitting roestvrij staal 66-76 cm heeft onderaan een doorsnede van 50 cm. Het zitgedeelte is iets kleiner. Aan de onderzijde van de poten bevinden zich glijders van kunststof, bedoeld voor harde oppervlakken. U kunt de Giro-kruk ook bestellen met een houten of met leer beklede zetel.


Productdetails
Artikel-ID 224948
Fabrikant Lapalma
Designer Fabio Bortolani
Collectie Lapalma Giro
Kleurenroestvrijstaal/roestvrijstalen zitting
Materiaaledelstaal
AfmetingHoogte: 80cm
Doorsnee: 50cm
Zithoogte: 76cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappendraaibaar draaibaar
in hoogte verstelbaar in hoogte verstelbaar
Diversen
  • Draaibare kruk met hoogteverstelling door schroefdraad
  • Onderstel in roestvrij staal Aisi 304, gezandstraald
  • Roestvrij stalen voetsteun
  • Glijders in polyethyleen
  • Hoogte verstelbaar 66-76cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Zwart
  • Bruin
  • Wit
Lapalma
Giro S106 kruk zitting hout 66-76cm
4-6 weken
vanaf € 419,00