25 jaar AmbienteDirect! Ontdek elke week nieuwe, exclusieve jubileumaanbiedingen! >> nu meedoen

De korting geldt uitsluitend voor StyleClub-leden van 10-04 tot 16-04-2023 om middernacht en alleen voor artikelen die tot en met 09 april 2023 aan het verlanglijstje zijn toegevoegd. De kortingen worden individueel per artikel gegeven en kunnen dus variëren in het bedrag afhankelijk van het gewenste artikel. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Voor u! Kosteloze verzending vanaf 100 € (met uitzondering van expeditiegoederen)

Merken

In de Design-Shop by AmbienteDirect vindt u een ruime keuze aan design-meubelen, -verlichting en woonaccessoires van bekende merken. Wij presenteren u een meer dan 200 internationale design-merken en hun ontwerpen, waaronder Vitra, Fritz Hansen, Gervasoni, Kartell, Flos en nog vele anderen. Verheug u op design meubelen en woon design op het hoogste niveau.

Wij voeren alle belangrijke merken op het gebied van meubelen, kasten, bedden, boekenkasten, fauteuils, stoelen en sofa’s, verlichting en lampen, outdoor, carpetten, serviezen en cadeau’s. Bovendien bevat ons assortiment talrijke accessoire-merken, die gespecialiseerd zijn in mooie en praktische gebruiksvoorwerpen voor badkamer, woonruimte en keuken. Top-design van top-merken – laat u hier inspireren door ons brands-overzicht! Vindt u bepaalde design-creaties van een merk niet in onze shop, neem dan contact met ons op! Wij zorgen graag voor uw design-wensen!

 

 

 

&

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

V

W

X

Y

Z