Alto klimmuur muurbevestiging

€ 349,00
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Alto klimmuur muurbevestiging / natuurlijke eik/186x94cm lxb
of direct naar

Productbeschrijving

De Alto klimmuur muurbevestiging werd ontworpen door designstudio Hans Thyge & Co voor het merk MiaCara. Deze muurbevestiging vormt de basis van een waar kattenparadijs. Aan deze wandsteunen kunt u diverse planken, mandjes en zelfs een kattennest monteren. Het Duitse merk MiaCara heeft een uitgebreid assortiment om uw hond of kat mee te verwennen, zoals kussens, voerbakken en speeltjes. Hond Cara en kat Mia van oprichter Sebastian Zweig zijn inmiddels bedreven testers van alle producten.

De Alto klimmuur muurbevestiging is gemaakt van eikenhout en bestaat uit meerdere onderdelen: drie balken van 186 cm lang die u verticaal aan de muur bevestigt en twee kortere balken van 94 cm waarmee u de drie verticale balken aan de boven en onderzijde met elkaar verbindt. Aan de vele gaatjes kunt u vervolgens de diverse onderdelen monteren, zoals een kattennest, diverse planken met kussentjes en een kattenhuis. U kunt deze muurbevestiging uitbreiden met een enkele verticale balk en twee kortere horizontale balken, om uw kat nog meer speelruimte te bieden. De klimwand waartoe de Alto klimmuur muurbevestiging hoort, is geheel gemaakt van naturel hout en past daarom in elk interieur. Een tip van kat Mia is om de planken van de kattenklimmuur niet te gebruiken voor uw persoonlijke spullen.


Productdetails
Artikel-ID 278748
Fabrikant MiaCara
Designer Hans Thyge & Co
Collectie MiaCara Alto
Kleurennatuurlijke eik
Materiaalmassief eiken
AfmetingLengte: 186cm
Breedte: 94cm
Gewicht4.75kg

Technische productdetails

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Beige
MiaCara
Alto klimwandplank
1-2 weken
€ 109,00
  • Beige
MiaCara
Alto klimwand kattennest
1-2 weken
€ 219,00