Alto klimwandplank

€ 109,00
1-2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Alto klimwandplank S / natuurlijke eik/42x12x25cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De Alto klimwandplank werd ontworpen door Hans Thyge & Co voor het merk MiaCara. Deze wandplank is een onderdeel van de Alto klimwand voor katten van dit merk. Sebastian Zweig richtte het merk op in 2011 nadat hij besloot om zelf een kussen te maken voor zijn hond Cara, die moeite had met het kussen dat Zweig voor haar had gekocht. Zo werd hij de kiem voor MiaCara gelegd. Cara is inmiddels een ervaren tester van de nieuwe producten en huiskat Mia doet dit voor kattenproducten. De Alto kattenklimwand, waarvan deze plank deel uitmaakt, beschouwt zij nog steeds als een paradijs.

De Alto klimwandplank is een van de onderdelen waarmee u ook zo'n paradijs voor uw huistijger kunt maken. De klimwand heeft een basis van drie wandsteunen waaraan u deze wandplank en andere extra onderdelen kunt monteren. Deze plank is gemaakt van eikenfineer en is verkrijgbaar in twee lengtes: 87 cm breed en 42 cm breed. Beide formaten zijn 25 cm diep en hebben opstaande randen van 12 cm hoog. De klimwandplanken hebben een gewicht van respectievelijk 1 en 2 kg. U kunt er een kussentje in leggen om uw kat een prettige slaapplek of uitkijkplek te geven. Naast deze Alto klimwandplank kunt u de klimwand uitbreiden met andere onderdelen, zoals een kattennest.


Productdetails
Artikel-ID 279119
Fabrikant MiaCara
Designer Hans Thyge & Co
Collectie MiaCara Alto
Kleurennatuurlijke eik
Materiaaleiken fineer
AfmetingLengte: 42cm
Breedte: 12cm
Hoogte: 25cm
Gewicht1.12kg

Technische productdetails

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".