Lanterna hanglamp L

€ 499,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Lanterna hanglamp L / wit/goud/Ø75cm/H 50cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Lanterna hanglamp L is ontworpen door Sam Baron voor het merk Petite Friture. Jonge designers krijgen daar de kans om nieuwe klassiekers te creëren. De Lanterna collectie is gebaseerd op de traditionele Chinese lantaarns, nu getransformeerd tot sfeervolle moderne designlampen met een luxe uitstraling. De verantwoorde materialen zijn zorgvuldig gekozen, gepoedercoat staal voor het sierlijke filigraan frame, hoogwaardig kunststof voor de lampenkap en plafondrozet en katoen voor het snoer.

De cilindervormige lampenkap is middenin het luchtige frame geplaatst, waardoor dit er bovenaan en onderaan uitsteekt en de lamp optisch groter lijkt. Het licht, versterkt door de goudkleurige binnenkant en gebroken door de metaalconstructie schijnt naar boven en beneden en verspreidt mysterieuze schaduwen in de omgeving.

De hoogte van deze Lanterna hanglamp L is 50 cm, de doorsnee is 75 cm en het gewicht 1,2 kg. De verstelbare snoerlengte is 3 meter. U heeft keuze uit twee kleuren met snoer en plafondrozet in dezelfde tint. Een energiezuinige, eventueel dimbare lichtbron voor de E27-fitting bestelt u mee onder Accessoires. De Lanterna hanglamp is ook verkrijgbaar in een S of M variant met smallere of bredere conische vormgeving. In combinatie met deze Lanterna hanglamp L creëert u een fraai licht- en lijnenspel.


Productdetails
Artikel-ID 145662
Fabrikant Petite Friture
Designer Sam Baron
Collectie Petite Friture Lanterna
Kleurenwit/goud
MateriaalStaal, katoen, katoen, PVC
AfmetingHoogte: 50cm
Doorsnee: 75cm
Gewicht1.2kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x Standaard-Peer E27/4W - exclusief
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".