Unseen LED hanglamp

€ 3.599,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Unseen LED hanglamp / wit/messing/105x53x82cm/2410lm/2700K/CE/IP20/scherm 3 tubes silicone in polycarbonaat/baldakijn messing geborsteld
of direct naar

Productbeschrijving

De Unseen LED hanglamp is door Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto van Studio Pepe ontworpen voor fabrikant Petite Friture. De armatuur heeft eenvoudige geometrische vormen, doordrenkt met een sterke sculpturale dimensie. Het idee van de puurheid van licht wordt behouden door een moderne technische benadering.

De Unseen LED hanglamp is een systeem van polycarbonaat led-lichtbuizen die lijken te zweven. De diffusorbuizen worden gecombineerd met verfijnde messing frames die een klassieke en verfijnde dimensie toevoegen. De lamp is een technisch hoogstandje, gedragen door een ontwerp van grote nuchterheid. Het licht wordt gesublimeerd en komt in alle zuiverheid tot uiting. Teruggebracht tot de puurste essentie, creëren de abstracte lichtgevende vormen die in de lucht zweven een sensuele en raadselachtige aanwezigheid.

De Unseen LED hanglamp is het resultaat van technische virtuositeit in de beheersing van led-technologie. De esthetische weergave is trouw aan die van traditionele neon. De ledstrip wordt in een siliconenbuis gestoken die in een opalinebuis van polycarbonaat 360° lichtweergave biedt. Petite Friture laat met Unseen een gewaagde droom uitkomen door het spel van pure vormen, waar het licht zichzelf leidt en een emotie creëert, een trilling die zowel spectaculair als gevoelig is.


Productdetails
Artikel-ID 181012
Fabrikant Petite Friture
Designer Studio Pepe
Collectie Petite Friture Unseen
Kleurenwit/messing/105x53x82cm/2410lm/2700K/CE/IP20
Materiaalstaal, polycarbonaat, silicone, messing
AfmetingBreedte: 105cm
Hoogte: 82cm
Diepte: 53cm
Gewicht15kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Buis FIX/28W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
Diversen
  • dimbaar fase-afsnijding.
  • Er zijn 2 personen nodig voor de montage

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Petite Friture
Unseen LED tafellamp
op voorraad
vanaf € 690,00
  • Wit
Petite Friture
Unseen O LED wandlamp
2-3 weken
€ 1.099,00