Unseen O LED wandlamp

€ 1.099,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Unseen O LED wandlamp / wit/messing/LED 7,6W 660lm 2700K/scherm tube Ø34,4cm silicone in polycarbonaat/wandbevestiging Ø7cm messing geborsteld
of direct naar

Productbeschrijving

De Unseen O LED wandlamp is ontworpen door Studio Pepe voor het merk Petite Friture. Het lichtelement van de Unseen O LED wandlamp bestaat uit twee halfronde buizen van polycarbonaat, die met messing ringen aan elkaar verbonden zijn. Dit resulteert in een futuristisch ogende cirkel van licht wanneer de lamp brandt. Staat de lamp uit, dan hebben de buizen een ondoorzichtige, mat witte tint. De cirkelvorm heeft een diameter van 34,4 cm en is bevestigd aan een stalen voet van 7 cm in doorsnede. Met deze voet hangt de lamp aan de wand. De buizen van polycarbonaat zijn aan alle kanten lichtdoorlatend en verlichten de ruimte dan ook in alle richtingen.

De Unseen O LED wandlamp is naast een bron van licht ook een waar sierobject voor in de woonkamer of naast het bed in de slaapkamer. De lamp wordt geleverd met een ledlamp van 7,6 W sterk. De armatuur heeft vaste ledlampen die niet kunnen worden vervangen. Door middel van een uitwendige dimmer is de lichtsterkte zelf te reguleren. Deze wandlamp behoort tot de bredere Petite Friture Unseen collectie. Binnen deze collectie kenmerken alle lampen zich door dezelfde basisprincipes zoals hun ronde vormen en lichtgevende buizen.


Productdetails
Artikel-ID 181011
Fabrikant Petite Friture
Designer Studio Pepe
Collectie Petite Friture Unseen
Kleurenwit/messing/LED 7,6W 660lm 2700K
Materiaalstaal, polycarbonaat, silicone, messing
AfmetingBreedte: 7cm
Doorsnee: 34.4cm
Doorsnee lampenkap: 34.4cm
Doorsnee voet: 7cm
Gewicht2kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/7.6W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Diversen
  • dimbaar fase-afsnijding

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Wit
Petite Friture
Unseen LED tafellamp
op voorraad
vanaf € 690,00
  • Wit
Petite Friture
Unseen LED hanglamp
2-3 weken
€ 3.599,00