Bubbles & Bottles karaf set van 4 zwart mat

€ 350,00
2 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Bubbles & Bottles karaf set van 4 mat / zwart
of direct naar

Productbeschrijving

De Bubbles & Bottles karaf set van vier zwart mat is ontworpen door de eigen designstudio van pols potten. Deze moderne karaffen van mondgeblazen mat glas met onderling wisselbare doppen geven met hun ingetogen uitstraling een stijlvol accent aan een minimalistisch modern interieur.

De set bestaat uit een hogere en lagere fles in wit met witte dop en in zwart met grijze dop. Behalve voor bubbels en dranken met of zonder alcohol kunt u deze Bubbles & Bottles karaf set van vier zwart mat gebruiken als chique waterflessen of voor olijfolie. Zonder inhoud of met een enkele bloem of tak staan ze kunstzinnig op een sideboard of bijzettafel in een stilleven met andere accessoires.

De Bubbles & Bottles karaf set van vier zwart mat bestaat uit twee flessen van 33 cm hoog en 18 cm in omtrek en twee flessen van 44 cm hoog en 13 cm in omtrek. De doppen zijn alle vier 12 cm in hoogte met een omtrek van 9 cm. Op deze Bubbles & Bottles karaf set van vier zwart mat passen ook de doppen van de andere Bubbles & Bottles varianten in L-formaat. U vindt hier, ook in XXL, de veelkleurige of meer neutrale glanzende versies waar het licht prachtig doorheen flonkert.


Productdetails
Artikel-ID 288300
Fabrikant pols potten
Collectie pols potten Bubbles & Bottles
Kleurenzwart
Materiaalglas

Technische productdetails
Diversen

Afmeting: 2x H 33cm - Ø 18cm / 2x H 44cm - Ø 13cm Stopmaat: 4x H 12cm - Ø 9cm


Reviews