Gear vaas L

€ 200,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Gear vaas L / wit, goud/mat geglazuurd/46x24cm h x Ø
of direct naar

Productbeschrijving

De Gear vaas L is ontworpen door Studio PP voor het merk pols potten. Het ontwerp is geïnspireerd op het tandwiel van een uurwerk. De stoere en stijlvolle uitstraling van het radarwerk past zowel bij een industriële woonstijl als bij een klassiek of modern interieur.

De mat witte Gear vaas L is gemaakt van goud geglazuurd porselein en heeft prachtige gegalvaniseerde randen die de artistieke look van het woonaccessoire accentueert. In combinatie met het mechanisme ontwerp komen uw boeketten of droogbloemen extra mooi uit. De Gear vaas L is een blikvanger in de kamer die als bloemenvaas of als decoratief element maximaal tot zijn recht komt. De vaas is waterdicht en geschikt voor binnengebruik.

De Gear vaas L heeft een hoogte van 46 cm en een diameter van 24 cm. De vaas is er ook in een kleinere versie om een elegant ensemble in de woonkamer te creëren. Het woonaccessoire past tevens perfect op kantoor, in een horecagelegenheid of openbaar gebouw. De vaas weegt 2,9 kg en biedt u de kans om uw bloemen op een opvallende manier te presenteren. Naast de Gear vaas L heeft AmbienteDirect andere oogverblindende vazen uit de pols potten-collectie, zoals de Head Upside Down vaas en de Collision vaas L.


Productdetails
Artikel-ID 267871
Fabrikant pols potten
Designer pols potten Studio
Collectie Pols Potten Gear
Kleurenwit, goud/mat geglazuurd
Materiaalporselein
AfmetingHoogte: 46cm
Doorsnee: 24cm
Gewicht2.9kg

Reviews

Uit dezelfde collectie

  • Wit
pols potten
Gear vaas S
Verwachte levering: 02-05-2024
€ 90,00