Fatto a Mano champagne glas set van 6

€ 395,00
Leverbaar vanaf Oktober 2024
3 people are also interested
1 ontwerp:
Fatto a Mano champagne glas set van 6 / transparent/25x8,6cm hxø, 445ccm
of direct naar

Productbeschrijving

De Fatto a Mano champagne glas set van zes is speciaal ontworpen voor het merk Riedel. De glazen van dit gerenommeerde Oostenrijkse merk zijn ontworpen in samenwerking met oenologen. Dit vanwege de overtuiging dat het juiste design de smaak en beleving van de inhoud optimaliseert. Oude Venetiaanse handmatige traditie en uitstraling gaan bij de Fatto a Mano champagne glas set van zes samen met moderne glastechnologie.

Het model van de glazen uit de Fatto a Mano champagne glas set van zes is ovaal en de randdiameter is wijder dan bij standaard champagneflûtes, zodat complexe aroma's goed kunnen vrijkomen. Een speciaal sprankelpunt stimuleert de vorming van champagnebubbels. De elegante stelen van de Fatto a Mano champagne glas set van zes zijn handmatig geverfd in zes verschillende kleuren. Dit heeft een vrolijk effect en maakt elk individueel glas direct herkenbaar in gezelschap.

Elk transparant kristallen glas uit deze Fatto a Mano champagne glas set van zes is 25 cm hoog en heeft een diameter van 8,6 cm. De royale inhoud per glas is 4,45 dl. Het kristal is vaatwasserbestendig. Deze set is een fantastisch cadeau, ook aan uzelf. In onze Riedel glascollectie vindt u ook een bijpassende Fatto a Mano wijnglazen set.


Productdetails
Artikel-ID 285435
Fabrikant Riedel
Designer Christian Lacroix Maison
Kleurentransparent
Materiaalkristalglas handgemaakt
AfmetingHoogte: 25cm
Doorsnee: 8.6cm
Inhoud: 0.445l

Technische productdetails
Verdere eigenschappenVaatwasmachinebestendig Vaatwasmachinebestendig

Levering & Retouren

Reviews

Het past

  • ZilverZilver
  • Zwart
  • Wit
Blomus
Easy flessenkoeler
op voorraad
vanaf € 43,00
OVP € 52,95
-20%