LUM 50 LED tafellamp

€ 689,00
OVP € 803,25
-14%
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
LUM 50 LED tafellamp / staal/verchroomd/8 LEDs warme toon wit/2800-3200 K
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De LUM 50 LED tafellamp is ontworpen door Ulf Möller voor het merk Thonet. Deze minimalistische en duurzame tafellamp heeft een spiraalvorming buisframe gemaakt van zwart gelakt staal. Aan de bovenzijde is een energiezuinige led geïntegreerd, deze geeft een prettig zacht licht wat zowel naar boven als naar beneden is gericht. Met de soft touch dimmer kunt u de lamp aan- of uitschakelen en de lichtsterkte van 3200 K naar 2800 K terugbrengen. Ook heeft de lamp een geheugenstand waardoor hij automatisch de laatste lichtstand onthoudt. Daarnaast heeft de lamp een slaapstand, wat inhoudt dat hij automatisch na 4 uur wordt uitgeschakeld. Tijdens de nachtstand wordt enkel het frame omhuld met zacht licht, hierdoor is de LUM 50 LED tafellamp perfect voor op de slaapkamer.

De LUM 50 LED tafellamp heeft een gereduceerde en slanke uitstraling. U kunt de richting van het licht naar eigen wens instellen doordat de horizontale lichtbeugel traploos maximaal 340 graden kan worden gedraaid. Door de flexibele lichtrichting en de vele technologische snufjes is de lamp zowel geschikt als nachtlampje, leeslamp of voor een lamp op het bureau. De tafellamp heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 41 cm en hij is 50 cm hoog.


Productdetails
Artikel-ID 147316
Fabrikant Thonet
Designer Ulf Möller
Collectie Thonet LUM
Kleurenstaal/verchroomd
Materiaalstalen buis
AfmetingBreedte: 36cm
Hoogte: 41cm
Diepte: 19cm
Gewicht4kg

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Lamp draaibaar

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".