Cork eettafel Ø120cm

€ 5.939,00
3-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Cork eettafel Ø120cm / bruin/h x Ø 75x120cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Cork eettafel Ø 120 cm werd door Tom Dixon voor zijn eigen merk Tom Dixon ontworpen. Dixon is een Brits designicoon die inmiddels een onderscheiding van het Britse koningshuis heeft gekregen, als dank voor zijn rol in het Britse industriële ontwerpen. Zijn hele leven lang is hij gefascineerd door de eigenschappen en de uitstraling van natuurlijke materialen als kurk. In zijn Cork-collectie speelt dit materiaal een glansrol. Deze robuust ogende Cork eettafel Ø 120 cm is volledig gemaakt van kurk van de allerbeste kwaliteit. Het gebruikte kurk is zo behandeld dat het sterk en duurzaam is. Ook is de interne structuur, die visueel erg interessant werkt, nog beter zichtbaar. De vormgeving van deze Cork eettafel Ø 120 cm is bijna cartoonesk te noemen.

De Cork eettafel Ø 120 cm heeft een hoogte van 75 cm, wat voor een eettafel een ideale hoogte is. Aan deze ronde eettafel kunnen vier personen dineren, zonder elkaar in de weg te zitten. Het opvallende onderstel van de Cork eettafel Ø 120 cm bestaat uit drie stevige pilaren, die midden onder het tafelblad geplaatst zijn. Het tafelblad is vloeiend afgerond en voelt solide aan, maar straalt ook de zachtheid en de veerkracht uit, die zo past bij voorwerpen van kurk. Als u uw tafel wilt reinigen, kunt u het beste een nat doekje zonder agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken. Kijkt u ook eens naar de bijpassende eetkamerstoelen en de overige Cork-designitems.


Productdetails
Artikel-ID 230217
Fabrikant Tom Dixon
Collectie Tom Dixon Cork
Kleurenbruin
Materiaalkurk
AfmetingHoogte: 75cm
Doorsnee: 120cm
Gewicht94kg

Levering & Retouren
3-4 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
Audo
Échasse schaal
op voorraad
€ 249,00
OVP € 280,00
-11%
  • Wit
  • Geel
  • Oranje
  • Groen
Vitra
Eames Plastic Armchair DAW RE essenhout
4-6 weken
€ 665,00