Sorry Giotto 1 LED tafellamp

D
€ 890,00
OVP € 989,00
-10%
4-5 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Sorry Giotto 1 LED tafellamp / blauw/handgeschilderd/Ø 30cm/basis ruwe ijzer 10x5cm/LED 4x1W/350mA/110-240V/560lm/2700K/CRI80/dimbaar
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De sculpturale Sorry Giotto 1 LED tafellamp is door designer Enzo Catellani voor het designverlichtingsbedrijf Catellani & Smith ontworpen.

De productnaam is humoristisch bedoeld als een verontschuldiging aan de Italiaanse kunstschilder en architect Giotto di Bondone, die met zijn penseel een perfecte cirkel uit de vrije hand kon trekken. De prachtig ronde tafellamp heeft een minimalistische, bijna nederige vormgeving. De lamp biedt een ideale lichtoplossing in openbare, zakelijke en private ruimtes.

Het ronde ontwerp van de Sorry Giotto 1 LED tafellamp bestaat uit een ring met een diameter van 30 cm. Deze is gemaakt van koper en met de hand geschilderd. De stevige ijzeren voet zorgt voor de noodzakelijke stabiliteit. De tafellamp wordt aangedreven door vier led-lampen, die voor een krachtige en sfeervolle verlichting zorgen.

De werken van Enzo Catellani zijn vermaard om hun unieke en verrassende stijl. Eenvoud, Italiaanse flair en innovatieve oplossingen komen in zijn creaties samen. De elegante Sorry Giotto 1 LED - Tafellamp is een aansprekend woonaccessoire in uw interieur. De Italiaanse designer heeft ook de Sorry Giotto 3 led-vloerlamp voor Catellani & Smith ontworpen. Deze is tevens in het rijke aanbod van AmbienteDirect te vinden, naast vele tientallen andere designlampen van dit toonaangevende Italiaanse label.


Productdetails
Artikel-ID 222315
Fabrikant Catellani & Smith
Designer Enzo Catellani
Collectie Catellani & Smith Sorry Giotto
Kleurenblauw/handgeschilderd
MateriaalIjzer, koper
AfmetingLengte: 10cm
Breedte: 5cm
Doorsnee: 30cm

Technische productdetails
Energie-efficiëntieklasseD
4kW / 1000 h
Lichtmiddel4x LED-Unit FIX/1W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkItaliaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse III Beschermklasse III
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
dimbaar

Levering & Retouren
4-5 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".