Urban 1076 - Geperforeerde plaat schoenbodem

€ 45,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Urban 1076 - Geperforeerde plaat 40x35cm / alu zilver/mat gepoedercoat/voor 2 paar schoenen
of direct naar

Productbeschrijving

De Urban 1076 - Geperforeerde schoenenplank werd ontworpen door het designersteam van de Duitse fabrikant Schönbuch.

De schoenenplank maakt deel uit van de Urban-collectie, die onder meer bestaat uit dit veelzijdige trio met kleine wandkast, spiegel en commode. Voor de schoenliefhebber is ideaal een kleine spiegel en een kast met veel bergruimte voor uw metgezellen en hun favoriete accessoires. Uitbreiding van uw schoenencollectie kan simpelweg door het toevoegen van de gewenste eenheden.

De Urban-collectie straalt duidelijke competentie uit en is verkrijgbaar in minimalistisch wit. Het assortiment bestaat uit een 9-delige lijn van zeer functionele vloerplaten, waartoe de Urban 1076 - Geperforeerde schoenenplank behoort, en belichaamt de moderne praktijk volgens de designcredo van de Duitse label: voel je van harte welkom. Alle producten uit deze collectie zijn puristisch, praktisch en perfect.

Het gebruik van geperforeerd staal voor de schoenenplank geeft duidelijk weer dat Schönbuch meegaat met de hedendaagse technologieën. Het verminderen van gewicht wordt namelijk steeds belangrijker, onder meer binnen de automobielindustrie én de meubelindustrie. Geperforeerd metaal is de ideale manier om aan deze eis te voldoen. De Urban 1076 - Geperforeerde schoenenplank is volledig toegerust om uw schoenen op een ordelijke en aangename wijze te herbergen.


Productdetails
Artikel-ID 243160
Fabrikant Schönbuch
Designer Schönbuch
Kleurenalu zilver/mat gepoedercoat
Materiaalmetaal
AfmetingLengte: 40cm
Breedte: 35cm

Het past