Follow Me 1 kabinet op wielen

€ 919,00
4-6 weken
8 people are also interested
1 ontwerp:
Follow Me 1 kabinet op wielen / transparant/folie gecoat, satijn chroom/42x42x62cm lxbxh/met 2 lades
of direct naar

Productbeschrijving

Het Follow Me 1 kabinet op wielen werd in 2012 ontworpen door designer Antonio Citterio voor het merk Vitra. Dit elegante verrijdbare kabinet is een ideale oplossing voor wie weinig ruimte heeft voor een kantoor in huis. Ontwerper Antonio Citterio heeft een lange staat van dienst, waarin hij onder meer de Compasso d'Oro won. In 2008 werd hij onderscheiden met de titel Royal Designer for Industry van de Royal Society for the Encouragement of Arts. Zijn ontwerpen omvatten diverse meubelen en kenmerken zich door een heldere eigentijdse stijl met soms een knipoog naar designklassiekers uit het verleden.

Het Follow Me 1 kabinet op wielen staat niet op zichzelf. Het getal 1 in de naam verwijst naar zijn omvang. De Follow Me 2 is een hogere versie. De rolkast is afgesloten met een vouwbaar scherm dat de bovenkant en voorkant afsluit. Deze kunt u zowel naar boven als naar beneden openen. De binnenruimte die dan vrijkomt, bevat diverse uittrekbare trays voor al uw kantooraccessoires, zoals pennen, schrijfblokken en dergelijke. De plank onderin biedt ruimte aan meerdere ordners. De naam Follow Me is afkomstig van de decoratieve trekriem aan de zijkant. Daarmee verplaatst u het Follow Me 1 kabinet op wielen eenvoudig door de ruimte.


Productdetails
Artikel-ID 219253
Fabrikant Vitra
Designer Antonio Citterio
Collectie Vitra Follow Me
Kleurentransparant/folie gecoat, satijn chroom
Materiaalkunststoff, plaatstaal
AfmetingLengte: 42cm
Breedte: 42cm
Hoogte: 62cm

Technische productdetails
Diversen

random locking system

Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".