901 serveerwagen onderstel zwart berk

€ 2.579,00
9 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
901 serveerwagen onderstel zwart berk / turf / houtskool/planken linoleum/berken onderstel zwart gelakt/90x50x56cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De 901 serveerwagen onderstel zwart berk is ontworpen door Alvar Aalto voor het merk Artek.

De opvallend modern ogende 901 serveerwagen werd in 1937 bedacht voor de Wereldtentoonstelling in Parijs als ode aan de Britse en Japanse theecultuur en is sindsdien een gewilde designklassieker. Nederlandse designer en kleurdeskundige Hella Jongerius heeft voor Artek een nieuwe interpretatie gemaakt waarbij de oorspronkelijke structuur behouden is en de kleuren zijn aangepast, in dit geval turf en houtskool tinten, die met het licht spelen.

Het gebogen berkenhouten frame is typerend voor Alvar Aalto's werk. In zijn tijd was het buigen van hout voor meubels een totaal nieuwe techniek, net als het gebruik van linoleum voor de twee bladen van de serveerwagen. Door de opvallend grote wielen is deze charmante serveerwagen zeer wendbaar en rijdt hij overal gemakkelijk heen voor allerlei functioneel en decoratief gebruik.

De 901 serveerwagen onderstel zwart berk is 90 cm in lengte, 50 cm in breedte en 56 cm in hoogte en weegt slechts 17 kg. U vindt bij AmbienteDirect ook andere uitvoeringen in meerdere kleuren van de 901 serveerwagen en de 900 variant die voorzien is van één plateau van keramiektegels en rotan opbergmand.?


Productdetails
Artikel-ID 139810
Fabrikant Artek
Designer Alvar Aalto
Collectie Artek 901
Kleurenturf / houtskool/planken linoleum
MateriaalWielen: turfkleurig geverfd met zwarte rubberen ringen
AfmetingLengte: 90cm
Breedte: 50cm
Hoogte: 56cm

Levering & Retouren
9 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie en overeenkomende

  • Wit
  • Zwart
Audo
Turning bijzettafel
op voorraad
€ 499,00
OVP € 565,00
-12%
  • Grijs
HAY
Shaggy tapijt 170x240cm
2 weken
€ 779,00