FK63 hangkast 224x36x112cm

€ 8.369,00
6-8 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
FK63 hangkast 224x36x112cm / eiken massief geolied/details messing/8 open vakken/2x wandkast met 2 deuren 112x36x56cm/2x open wandrek 112x27x56cm
of direct naar

Productbeschrijving

Het FK63 plank systeem 224 x 36 x 112 cm werd ontworpen door Preben Juhl Fabricius en Jørgen Kastholm voor het merk Carl Hansen. Dit Deense merk staat al meer dan 100 jaar voor uitstekend vakmanschap en de hoge kwaliteit van de houten meubelen die het creëert. Vele ontwerpen, zoals dat voor deze tweedelige wandkast, zijn tijdloos. Fabricius en Kastholm lieten zich inspireren door zowel Deense als internationale ontwerpers als Arne Jacobsen en Mies von der Rohe en maakten gebruik van Kastholms achtergrond als smid. Het tweetal ontwierp het FK63 kasten en plankensysteem in 1963 en nog steeds is het meubel zowel eigentijds als tijdloos.

Het FK63 plank systeem 224 x 36 x 112 cm bestaat uit twee dubbele compartimenten. Het bovenste deel bestaat uit twee losse compartimenten die tezamen een plankensysteem van acht open vakken vormen; het onderste deel bestaat uit twee losse kastjes met elk dubbele deurtjes. Alle losse compartimenten zijn 112 cm breed. De wandkast is uitgevoerd in massief eikenhout; de knopjes op de kastdeurtjes zijn van messing. Door de twee delen van het FK63 plank systeem 224 x 36 x 112 cm aan de wand te monteren ontstaat als het ware een zwevend dressoir waarin u uw mooiste objecten en boeken tentoon kunt stellen, terwijl het onderste deel bergruimte biedt aan spullen die u uit het zicht wilt hebben.


Productdetails
Artikel-ID 260812
Fabrikant Carl Hansen
Designer Preben Juhl Fabricius , Jørgen Kastholm
Collectie Carl Hansen FK63
Kleureneiken massief geolied/details messing/8 open vakken
Materiaaleikenhout massief , messing
AfmetingBreedte: 224cm
Hoogte: 112cm
Diepte: 36cm
Duurzaamheid · Hout van FSC-gecertificeerde productie
· Verminderde verontreinigende belasting door het gebruik van lak op waterbasis 

Technische productdetails
Diversen

wandkast zonder planken

Documenten

Levering & Retouren
6-8 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".