Pegasus Home Desk bureau

€ 5.799,00
2-3 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Pegasus Home Desk bureau / zwart/walnoot/leer/1x schuiflade/4x compartiment/BxDxH 121x51x75cm/onderstel staal gitzwart RAL 9005 gelakt
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Pegasus Home Desk bureau werd ontworpen door de Ippolito Fleitz Group en Tilla Goldberg voor het Duitse merk ClassiCon.

ClassiCon creëert nu vast klassiekers voor de toekomst door authentieke replica's in beperkte aantallen van het originele werk van ontwerpers. Daarmee hebben enkele meubelen al vrij snel de status van een collector's item. Tilla Goldberg is hoofd projectontwerpen bij de Ippolito Fleitz ontwerpstudio in Stuttgart, een van de meest succesvolle ontwerpstudio's in Duitsland.

Met de Pegasus Home Desk bureau brengt Tilla Goldberg de kwaliteiten van leder samen met de behoeften van het moderne digitale leven. De functionaliteit van de secretaire combineert uitstekend met de elegantie die het meubel uitstraalt. Het tafelblad is belegd leer en kan omhoog klappen. Dan wordt er een ingenieus binnenwerk onthuld, met ruimtes om kabels weg te werken en met opbergvakken voor een laptop, tablet, mobiele telefoon, laadstations en andere accessoires voor uw home office. Het lederen tafelblad is geperforeerd voor ventilatie en is afgewerkt met massief notenhout. Het in hoogte verstelbare frame is gemaakt van gepoedercoat staal en de compartimenten in het interieur zijn gemaakt van mat gelakt HPL. De afmetingen van de Pegasus Home Desk bureau zijn 110 x 75 x 46 cm. De secretaire is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.


Productdetails
Artikel-ID 126448
Fabrikant ClassiCon
Designer Tilla Goldberg , Ippolito Fleitz Group
Kleurenzwart/walnoot/leer/1x schuiflade
MateriaalFrame: gepoedercoat vlak staal, opbouw: HPL/multiplex mat gelakt in kleur, voor en achter: massief notenhout, bovenzijde schrijfoppervlak: versterkt kernleer, onderzijde schrijfoppervlak: textiel
AfmetingBreedte: 121cm
Hoogte: 75cm
Diepte: 51cm

Technische productdetails
Verdere eigenschappenin hoogte verstelbaar in hoogte verstelbaar
Diversen
  • voorste en modellering echthoutfineer walnut of roestvrij stalen plaat gepolijst.
Documenten

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
  • Beige
  • Wit
Montana
Kevi 2533 bureaustoel
2-4 weken
€ 511,00