Sol bijzettafel kristalglas

€ 1.439,00
2-3 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Sol bijzettafel kristalglas / blauw/tafelblad 1,2cm met gekleurde inlay/50x51x46cm bxhxd
of direct naar

Productbeschrijving

De Sol bijzettafel kristalglas werd ontworpen door designstudio OrtegaGuijarro voor het merk ClassiCon. Deze ontwerpstudio werd in 2017 in Barcelona opgericht door Carlos Guijarro en Alex Ortega. Hun ontwerpen onderscheiden zich door een heldere en tegelijkertijd poëtische esthetiek. Tijdens het ontwerpproces laten zij zich leiden door experimenteren en technische innovatie. Deze bijzettafel past perfect in de collectie van ClassiCon, waarin veel ronde vormen, glas en glanzend staal zijn te zien. Deze bijzettafel is een van de drie die studio OrtegaGuijarro voor het merk maakte. Het verschil zit ‘m in het glas.

Het ontwerp van de Sol bijzettafel kristalglas is eenvoudig: drie glazen platen van verschillende afmetingen vormen een eigentijds en elegant meubelstuk. Hoe eenvoudig de constructie ook mag lijken, op het tweede gezicht is die even complex. Afhankelijk van de gezichtshoek, de lichtinval en het schaduwspel vormen de gekleurde transparante glasplaten steeds een levendig kleurenspel op de vloer en op de wand. Bij de andere twee tafels, die dezelfde vormgeving hebben, maar waarin parsolglas in plaats van kristalgras is verwerkt, zien we een soortgelijk effect. Daarmee stellen de ontwerpers u voor de vraag of de Sol bijzettafel kristalglas een elegante sculptuur is of een functionele bijzettafel, of juist beiden tegelijk. De Sol bijzettafel kristalglas is 50 cm breed, 51 cm hoog en 46 cm diep.


Productdetails
Artikel-ID 194223
Fabrikant ClassiCon
Designer OrtegaGuijarro Studio
Collectie ClassiCon Sol
Kleurenblauw/tafelblad 1,2cm met gekleurde inlay
Materiaalkristalglas
AfmetingBreedte: 50cm
Hoogte: 51cm
Diepte: 46cm

Technische productdetails
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • Grijs
  • KoperkleurigKoperkleurig
ClassiCon
Sol bijzettafel parsol glas
op voorraad
€ 1.439,00