Rivet sideboard

€ 1.549,00
1-2 weken
5 people are also interested
1 ontwerp:
Rivet sideboard / aluminium/98,3x33,8x48,1cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De Rivet sideboard werd door Jonas Trampedach voor het merk Frama ontworpen. De Deense ontwerper Jonas Trampedach geeft u met zijn Rivet-collectie de schoonheid van onbehandeld aluminium. Platen hoogwaardig aluminium fungeren als basismateriaal en elk onderdeel van deze sideboard wordt met lasertechnologie op maat gesneden. Vervolgens worden de onderdelen handmatig en ambachtelijk aan elkaar bevestigd. Het aluminium wordt verder niet behandeld, gepolijst of gelakt en maakt zo een aantrekkelijke, industriële indruk. Deze veelzijdige Rivet sideboard kunt u zowel horizontaal als verticaal neerzetten. In beide gevallen krijgt u een kast met drie compartimenten, zeer geschikt om fotolijsten, kunstwerken of glaswerk in uit te stallen.

De kwaliteit van het aluminium en de ambachtelijke productiemethode garanderen een zeer stevige kast met een grote draagkracht. De Rivet sideboard heeft een diepte van 33,8 cm. Dit maakt hem ook geschikt om grote ordners in op te bergen. Als u de Rivet sideboard horizontaal neerzet, heeft hij een hoogte van 48,1 cm en een lengte van 98,3 cm. Omdat het aluminium van de Rivet sideboard onbehandeld blijft, zal het na verloop van tijd een natuurlijke patinalaag ontwikkelen. Ook zullen krasjes en vlekjes zichtbaar worden, waardoor uw kast een doorleefde en vintage uitstraling krijgt.


Productdetails
Artikel-ID 285703
Fabrikant Frama
Designer Jonas Trampedach
Collectie Frama Rivet
Kleurenaluminium
Materiaalaluminium
AfmetingLengte: 98.3cm
Breedte: 33.8cm
Hoogte: 48.1cm

Technische productdetails
Diversen
  • Kan verticaal en horizontaal staan
  • Door het vakmanschap kunnen kleine afwijkingen optreden
  • Het ruwe onbehandelde aluminium zal na verloop van tijd patineren en er ontstaan krassen, vlekken en een getinte materialiteit

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie

  • ZilverZilver
Frama
Rivet wandrek
1-2 weken
vanaf € 839,00
  • ZilverZilver
Frama
Rivet wandrek 44,6x44,6x16,1cm
Verwachte levering: 10-05-2024
€ 779,00
  • ZilverZilver
Frama
Rivet bijzettafel 32,8x48x32,8cm
op voorraad
€ 839,00
  • ZilverZilver
Frama
Rivet bijzettafel
Verwachte levering: 10-05-2024
€ 839,00
  • ZilverZilver
Frama
Rivet rolcontainer
1-2 weken
€ 1.220,00