Moodmoon RGBW R85 LED wandlamp

€ 1.357,00
1-2 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Moodmoon RGBW R85 LED wandlamp / veelkleurig/bestuurbaar via Moodmoon app/LED-element Ø63cm/dimbaar/Ø85cm/kabel 350cm met schakelaar/LED 60W CRI>90/14 lichtstemmingen
of direct naar

Productbeschrijving

De Moodmoon RGBW R85 LED wandlamp is ontworpen door Sebastian Hepting voor het merk Ingo Maurer. De verlichting van het merk Ingo Maurer staan bekend om hun unieke design en toepassingen. De Moodmoon is daar het levende voorbeeld van. Deze platte wandlamp is uniek door het aangename gekleurde licht wat door de papieren kap mystiek glinsterend wordt verspreid in de omgeving. De ontwerper produceerde deze wandlamp tijdens de corona-lockdown, het was toen nodig dat het licht en verlichting snel kon worden aangepast aan de situatie. Dat kan met deze unieke lamp. De Moodmoon RGBW R85 LED wandlamp beschikt over individueel regelbare en programmeerbare lichtpunten, waardoor hij een groot scala van lichtaanpassingen en verschillende stemmingen kan produceren. De lamp is niets voor niets naar de maan vernoemd, het steeds veranderde licht van de maan is de inspiratiebron van deze lamp. Via een app kan de lichtintensiteit worden aangepast en kan het licht in verschillende mate worden gedimd.

De Moodmoon RGBW R85 LED wandlamp heeft een ronde lichtgevend oppervlakte en het is gemaakt van Japans papier. Dit materiaal heeft een zichtbare vezelstructuur en verleent de lamp een glad en prettig karakter. De decoratieve lamp heeft een doorsnede van 85 cm en een kabellengte van 350 cm. De armatuur heeft een vaste lamp welke niet kan worden vervangen.


Productdetails
Artikel-ID 220372
Fabrikant Ingo Maurer
Designer Sebastian Hepting
Collectie Ingo Maurer Moodmoon
Kleurenveelkleurig/bestuurbaar via Moodmoon app/LED-element Ø63cm/dimbaar
Materiaaljapans papier
AfmetingDoorsnee: 85cm
Kabellengte: 350cm
Doorsnee lampenkap: 85cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Unit FIX/6W - inclusief
Deze armatuur bevat ingebouwde LED-lampen. In de armatuur kunnen de LED-lampen niet worden vervangen.
KeurmerkCE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse II Beschermklasse II
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Diversen
  • NYCxDESIGN Award 2021 Winner
  • Download Ingo Maurer Digital App:

iOS: https://apps.apple.com/uy/app/ingo-maurer-digital/id1567878721

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neuseries

Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".