Caché 355 vloerlamp

€ 1.059,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Caché 355 vloerlamp / zwart/hxd 130x45cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Caché 355 vloerlamp is ontworpen door Aurélien Barbry voor het merk Le Klint. De naam van de lamp, Frans voor 'verborgen', beschrijft het bijzondere ontwerp treffend. De geplooide diffuser is half verscholen in de elegante, handgemaakte lampenkap. De vloerlamp is een mooie mix van kunstzinnige finesse en minimalistisch design.

De Caché 355 vloerlamp bestaat uit een frame in grijs of zwart gelakt staal. De lampenkap is afgewerkt met eigentijdse messing details. De staande lamp heeft door de ronde voet, slanke staander en subtiele kap een strakke en moderne look. Het is de perfecte lichtbron in een industrieel of trendy interieur. De Caché 355 vloerlamp bewijst zijn meerwaarde als leeslamp naast de fauteuil of bank of voor het sfeervol verlichten van een donkere hoek in de kamer.

De Caché 355 vloerlamp heeft een hoogte van 130 cm, de voet heeft een diameter van 45 cm. De kabellengte bedraagt 300 cm. De vloerlamp is geschikt voor een gloeilamp met een E27-fitting die bij AmbienteDirect als accessoire verkrijgbaar is. Naast de Caché 355 vloerlamp behoren andere hanglampen en een bureaulamp tot de Caché-collectie van Le Klint. Combineer deze schitterende vloerlamp bijvoorbeeld met de Caché 355 bureaulamp of de Caché 155 hanglamp XS, S, M of XL.


Productdetails
Artikel-ID 257460
Fabrikant Le Klint
Designer Aurélien Barbry
Collectie Le Klint Caché
Kleurenzwart
MateriaalPVC, staal, messing
AfmetingHoogte: 130cm
Diepte: 45cm
Kabellengte: 300cm
Doorsnee voet: 45cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/2W - exclusief
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".