Poliedro pendellamp

€ 889,00
OVP € 976,00
-9%
2-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Poliedro hanglamp / transparant/Ø 50cm
of direct naar

Productbeschrijving

De Poliedro pendellamp werd door Elio Martinelli voor het merk Martinelli Luce ontworpen. Elio Martinelli was de oprichter van Martinelli Luce en jarenlang een van de voornaamste vormgevers. Deze Poliedro pendellamp creëerde hij al in 1962. De naam Poliedro is Italiaans voor polyhedron of veelvlak. Als u deze geometrisch interessante pendellamp bekijkt, herkent u ongetwijfeld de vele driehoekige vlakken, waarvan elke lamp er zestig heeft. Deze pendellamp is gemaakt om op te vallen en zal in elke ruimte een onmiddellijke eyecatcher worden. Hij komt het best tot zijn recht in een grote ruimte waar zijn verlichting de hoofdrol mag spelen.

De Poliedro pendellamp heeft een diameter van 50 cm. De driehoekige basisstructuren zijn gemaakt van transparant methylacrylaat. Verchroomde metalen verbindingsstukken zorgen ervoor dat de zestig driehoeken één geheel vormen. U hangt de Poliedro pendellamp aan uw plafond aan zijn 400 cm lange ophangkoord. Door deze lengte is deze pendellamp ook zeer geschikt voor ruimtes met een hoog plafond. De lichtbron van de Poliedro pendellamp is een peervormige lamp met een grote E27-fitting. AmbienteDirect heeft een aantal geschikte lichtbronnen, die u als extra accessoires uit voorraad kunt bestellen. Als uw pendellamp aan staat, krijgt u een mooi schouwspel van directe verlichting en reflectie via de verchroomde verbindingsstukken.


Productdetails
Artikel-ID 228232
Fabrikant Martinelli Luce
Designer Elio Martinelli
Kleurentransparant
Materiaalchroom, methacrylaat, metaal
AfmetingDoorsnee: 50cm
Kabellengte: 400cm
Gewicht3.5kg

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Peer E27/16W - exclusief
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Zwart
Zeus
Slim Irony koffietafel 124x124cm
4-6 weken
€ 1.199,00
  • Beige
Nanimarquina
Tatami - Tapijt wol en jute
op voorraad
€ 1.429,00