Focus - Tafellamp

€ 139,00
OVP € 159,00
-13%
1-2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Focus - Tafellamp / zwart/H 29cm, Ø 16cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Focus - Tafellamp is ontworpen door Andreas Bergsaker voor het merk Muuto.

De lamp doet precies wat zijn naam zegt: hij legt de focus op alles waar zijn licht op schijnt. De Noorse designer Andreas Bergsaker noemt zijn creatie een eenvoudig, alledaags object met een sculpturale aantrekkingskracht. Het Deense label Muuto -het woord is een variant op het Finse woord muutos, wat nieuwe perspectieven betekent - brengt met innovatieve materialen, unieke vormen en bijzondere kleuren de interieurindustrie in beroering.

De Focus - Tafellamp is gemaakt van essenhout. Het model is 29 cm hoog en de doorsnee bedraagt 16 cm. Dit fijne tafellampje is geschikt voor de kleinste plaatjes, zoals een schap of een vensterbank. Alle componenten van de lamp zijn op hun plaats gefixeerd: het licht valt vanuit de kegel altijd rechtstreeks op de voet van de lamp. Hier ligt de grote functionaliteit van deze tafellamp; de voet doet tevens dienst als tray. Het is een zeer dankbare plek voor het bewaren van zaken, die u niet kwijt wilt raken, zoals bijvoorbeeld uw sleutelbos, of voor persoonlijke items die een bijzondere betekenis voor u hebben. De Focus - Tafellamp wordt verkocht met een ledspot GU10/12W.?


Productdetails
Artikel-ID 240971
Fabrikant Muuto
Kleurenzwart
Materiaalhout
AfmetingHoogte: 29cm
Doorsnee: 16cm
Doorsnee voet: 16cm

Technische productdetails
Lichtmiddel1x LED-Spot GU10/2W - inclusief
Documenten

Levering & Retouren
1-2 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • TransparentTransparent
&Tradition
Blown SW4 hanglamp
op voorraad
€ 239,00
OVP € 279,00
-14%