Mélange Pattern 1 tapijt

€ 2.329,00
2-3 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Mélange Pattern 1 tapijt 170x240cm / zwart/wit/rood/hand geweven/type Kilim/dichtheid 156.000 knopen/m2/0,4cm h/gewicht 2,1 kg/m2
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Mélange Pattern 1 tapijt werd door kunstenaar Sybilla voor het Spaanse merk Nanimarquina ontworpen.

Het tapijt trekt de aandacht door zijn geometrische patronen en bijna psychedelische uitstraling. Het stijlvolle ontwerp is een moderne interpretatie van de vroegere Pakistaanse tapijten, die met handmatige knooptechnieken werden vervaardigd. Het kleurrijke vloerkleed zorgt voor een fascinerende focus in de woonkamer, de eetkamer, de hal of de gang. Het woonaccessoire is een elegante aanvulling op een designbank en designtafel.

Het Mélange Pattern 1 - Kilim/wollen tapijt is gemaakt op basis van traditioneel Aziatisch ambacht. In het ontwerp is 100% Afghaanse wol gebruikt. Het tapijt is beschikbaar in twee verschillende formaten: 80 x 140 cm en 170 x 240 cm. Het patroon van het vloerkleed krijgt extra glans door het contrast met de subtiel bewerkte randen in een andere kleur.

Sybilla is een legendarische naam in Spaanse mode en design. Als toonaangevende kledingontwerper creëerde zij voor Nanimarquina een brede waaier aan elegante tapijten. Het Mélange Pattern 1 - Kilim/wollen tapijt maakt deel uit van de uitgebreide Mélange-serie, die wordt gevormd door verschillende Mélange Pattern, Mélange Zoom, Mélange Stripes en Mélange Colour vloerkleden, Elk tapijt is een meesterwerk van duurzaamheid en schoonheid, dat bij AmbienteDirect te vinden is.


Productdetails
Artikel-ID 139693
Fabrikant Nanimarquina
Designer Sybilla
Collectie Nanimarquina Mélange
Kleurenzwart/wit/rood/hand geweven/type Kilim
Materiaal100% afghaanse wol handgesponnen
AfmetingLengte: 240cm
Breedte: 170cm
Hoogte: 0.4cm
Gewicht8.6kg
Duurzaamheid bestaat uit ten minste 50% gerecycleerde materialen 

Technische productdetails
Diversen

Can be dry-cleaned.
met antislipmat.


Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering: Stukgoed
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews