Logo

Link deurkastje box 80x112,5x40cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Link deurkastje box 80 x 112,5 x 40 cm is een eigen ontwerp van het merk Piure.

Op het gebied van flexibele en modulaire kastoplossingen, is het Duitse merk Piure een gevestigde naam geworden. Niet alleen de hoge mate van inpasbaarheid in uiteenlopende omgevingen, maar vooral het duurzame en minimalistische ontwerp hebben het merk in de hele wereld op de kaart gezet.

De heldere en pure lijnen maken het Link deurkastje box 80 x 112,5 x 40 cm een veelgezochte kast in zowel kantooromgevingen als in woonhuizen. De designstijl die dit Duitse merk aanhangt heeft internationale bekendheid verworven, vanwege het weglaten van overbodige details. Dit is in het deurkastje eenvoudig te herkennen, door de slanke lijnen en de minimale details in de contrasterende deurknopjes die het kastje zijn eigen herkenbare gezicht geven. De bergruimte in de kast is verrassend groot en de gebruikte hoge dichtheid houtvezelplaten geven hem een stevigheid die borg staat voor jarenlang zorgeloos intensief gebruik. De kast laat zich uitstekend combineren met andere elementen in de Link serie, waardoor altijd de perfecte oplossing kan worden gevonden voor uw opbergbehoefte. Ook als praktische divider in kantoortuinen is deze Link deurkastje box 80 x 112,5 x 40 cm uit de Link serie uitermate geschikt.


Productdetails
Artikel-ID 171054
Fabrikant Piure
Collectie Piure Link
Kleurenwit RAL 9016/gelakt mat
MateriaalMDF gelakt
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 112.5cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie en overeenkomende

  • Wit
Piure
Link schoenenkast 80x112,5x40cm
2-3 weken
€ 1.968,00
OVP € 2.187,00
-10%
  • TransparentTransparent
  • Oranje
Kartell
Big FL/Y hanglamp
2-3 weken
€ 864,00