Logo

Nex Glamour sideboard 219,8x46x48cm

3 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Nex Glamour - Commode 219,8x46x48cm werd ontworpen door het eigen designteam van Piure.

Deze Duitse meubelfabrikant is gevestigd in München en voorziet in uiterst stijlvolle opbergoplossingen voor elke ruimte in huis. Piure maakt modulaire kasten en wandmeubels, waarmee u uw ideale wandopstelling kunt samenstellen, van dressoir tot wandkast. De hoogwaardige kastenprogramma?s hebben een tijdloze uitstraling met een subtiele belijning. Daarmee kunnen de meubelen perfect worden afgestemd op elke woonstijl en elke leefruimte. Ten slotte bent u verzekerd van duurzaam materiaal.

De Nex Glamour - Commode 219,8x46x48cm valt op door zijn front van goudkleurig glas. De Glamour-serie weerspiegelt dan ook een intrigerende combinatie van twee werelden, namelijk die van hedendaags minimalisme en de vroegere tijd van glas- en spiegelkunst. Daarmee staan tegengestelde begrippen als glamour en eenvoud niet naast elkaar, maar komen ze harmonieus samen in een bijzonder meubelstuk, zoals in deze commode. De kast zelf is gemaakt van MDF, de glazen frontjes van de lades zijn met de hand gemaakt. Daarmee haalt u met deze commode een letterlijk schitterend sieraad in huis. Plaats er een mooi kunstobject op, of combineer deze elegante commode met een van de andere kasten uit de Glamour-serie van dit merk.


Productdetails
Artikel-ID 171056
Fabrikant Piure
Designer Sascha Sartory
Collectie Piure Nex Glamour
Kleurenwit/goud/matte lak
Materiaalspiegelglas, MDF
AfmetingBreedte: 219.8cm
Hoogte: 46cm
Diepte: 48cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie en overeenkomende

  • Geel
  • Roze
  • Groen
  • Grijs
  • Beige
Verpan
Luna tapijt
8-10 weken
€ 329,00
OVP € 381,00
-14%
  • Wit
  • Grijs
  • Groen
&Tradition
Develius 2-zits sofaelement armsteun links
6-8 weken
€ 3.449,00