Logo

Nex Pur Box - Ladekastje box 120x52.5cm

2 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

Het Nex Pur Box - Ladekastje box 120x52.5cm werd ontworpen voor de fabrikant Piure.

Dankzij de glijdende voeten kunt u dit design heel gemakkelijk verplaatsen. Daardoor kunt u uw interieur telkens weer een nieuwe look geven. Het ontwerp is gemaakt van houtvezelplaat en de buitenzijde is mat gelakt, waardoor het een tijdloze uitstraling krijgt. Het kastje heeft een gewicht van 55 kg. Dit ladekastje heeft een breedte van 120 cm en een hoogte van 52,5 cm. De diepte van het ontwerp bedraagt 48 cm.

Aan de binnenzijde hebben de lades een contrasterende kleur voor een verrassend effect. Natuurlijk is er niet alleen in dit ontwerp ruimte voor spullen, maar kunt u ook prima decoraties op de bovenzijde plaatsen. Dankzij de effen uitvoering komen decoraties heel goed tot hun recht. Sluit dit handige Nex Pur Box - Ladekastje box 120 x 52,5 x 48 cm aan op uw persoonlijke smaak? Kijk dan ook eens naar de andere producten uit de Nex Pur-serie. De ontwerpen uit deze lijn kunnen namelijk heel goed met elkaar gecombineerd worden.

De fabrikant Piure heeft veel aandacht besteed aan de Nex Pur-serie. Het merk vindt het belangrijk om meubels met elkaar te laten matchen, zodat een interieur heel veelzijdig wordt.


Productdetails
Artikel-ID 170971
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/houtvezelplaat mat gelakt
Materiaalhoutvezelplaat
AfmetingBreedte: 120cm
Hoogte: 52.5cm
Diepte: 48cm
Gewicht55kg

Technische productdetails

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".