Logo

Nex Pur Office klapdeur box 150x40x75cm

9 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar

Productbeschrijving

De Nex Pur Office klapdeur box 150 x 40 x 75 cm werd ontworpen door het eigen designteam van Piure. De meubelcollectie van dit Duitse bedrijf valt zeer in de smaak bij liefhebbers van eigentijds exclusief design met Italiaans gevoel voor subtiliteit. Simone Spang en Ludger Köhler richtten het bedrijf op in 2006, waarbij Spang het creatieve brein achter de collectie is. Die collectie omvat vooral kasten in alle soorten en maten, van dressoirs tot opbergmeubelen voor op kantoor. Alle meubelen zijn teruggebracht tot hun essentie: heldere lijnen en een minimalistisch design. De Nex Pur Office collectie, waarvan deze kast deel uitmaakt, omvat meubelen die niet alleen op kantoor, maar in elk modern designinterieur op hun plek zijn.

De Nex Pur Office klapdeur box 150 x 40 x 75 cm bestaat uit vier compartimenten die elk met een klapdeurtje worden afgesloten. Binnenin bevindt zich voldoende ruimte voor het opbergen van kantooritems zoals ordners, apparatuur en dergelijke, of, voor in een huiselijke omgeving, voor allerlei spullen die u uit het zicht wilt opbergen. De kast is uitgevoerd in mat gelakt mdf en is aan de onderzijde voorzien van kleine schuifvoetjes. Combineer de Nex Pur Office klapdeur box 150 x 40 x 75 cm met een van de andere opbergmeubelen van Piure voor eenheid in uw interieur.


Productdetails
Artikel-ID 171075
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/MDF mat gelakt
MateriaalMDF, melamine, kunststof
AfmetingBreedte: 150cm
Hoogte: 78cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".