Logo

Nex Pur Office klapdeur box 75x40x75cm

6 people are also interested

Helaas is dit artikel niet in het door u gewenste land leverbaar. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met onze klantenservice

of direct naar

Productbeschrijving

De Nex Pur Office klapdeur box 75 x 40 x 75 cm werd ontworpen door het eigen designteam van met perk Piure. Ludger Köhler en Simone Spang richtten dit merk op in München in 2006. Omdat zij een voorliefde hebben voor modern Italiaans design, kozen zij een Italiaanse naam. Hun meubelcollectie omvat veelal kasten, van dressoirs en televisiemeubelen tot kledingkasten. De Nex Pur Office-collectie neemt een bijzondere plek in. Deze collectie bestaat uit meubelen, het meest kasten ook en een bureau, die specifiek voor een kantoorsetting zijn bestemd, al kunnen ze uiteraard in elke ruimte in huis worden neergezet.

De Nex Pur Office klapdeur box 75 x 40 x 75 cm is het twee-eiige tweelingbroertje van het Nex Pur Office deurkastje. Beide kastjes hebben hetzelfde formaat en ze zijn beiden uitgevoerd in witgelakt MDF, alleen heeft dit kastje twee deurtjes die u naar omlaag openklapt. De twee compartimenten bieden alle ruimte aan ordners en allerlei andere kantoorspullen die u uit het zicht wilt bewaren. Net als zijn tweelingbroertje is ook de Nex Pur Office klapdeur box 75 x 40 x 75 cm even hoog en breed als het bureau uit dezelfde serie, waarmee het een ideale afscheiding is tussen werkplekken. Combineer de twee kastjes samen voor een speels effect of met een van de andere kasten van Piure.


Productdetails
Artikel-ID 171074
Fabrikant Piure
Designer Anna Gasparini
Collectie Piure Nex Pur
Kleurenwit RAL 9016/MDF mat gelakt
MateriaalMDF, melamine, kunststof
AfmetingBreedte: 75cm
Hoogte: 78cm
Diepte: 40cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".