Wandkapstok met schoenenrek groot

€ 978,00
4-6 weken
4 people are also interested
1 ontwerp:
Wandkapstok met schoenenrek groot / wit/poedercoating/met grijs vilt opslagplank
Individueel configureren
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De wandkapstok met schoenenrek groot is ontworpen door Nisse Strinning voor het merk String. Het modulaire String- System is al in 1949 ontworpen en een indrukwekkend voorbeeld van modern functioneel design. De slim bedachte onderdelen van metaal en hout zijn combineerbaar tot elk opbergsysteem dat u wenst. Deze wandkapstok met schoenenrek groot is een configuratie van twee modules die ook los te verkrijgen zijn.

De kapstok heeft vijf haken en daarboven twee geperforeerde legplanken met opstaande randen voor hoeden en accessoires. De muurstroken aan de zijkant met horizontale stangen geven extra ophangmogelijkheid. De achterkant van deze stabiele wandkapstok met schoenenrek groot is open gelaten, wat een luchtig effect geeft. Onder de kapstok plaatst u het bijpassende schoenenrek met dezelfde twee geperforeerde legplanken en daarboven een vilten plank met drie bakjes voor kleine spullen. Deze wandkapstok met schoenenrek groot is een compact, veelzijdig en overzichtelijk meubel voor in de hal, kleedkamer of slaapkamer met een verfijnde industriële uitstraling.

De wandkapstok van gepoedercoat metaal in meerdere kleurstellingen is 80 cm breed, 50 cm hoog en 30 cm diep. Het schoenenrek is 80 cm breed, 80 cm hoog en 30 cm diep. De andere modules van dit iconische merk zijn ook het bekijken waard.


Productdetails
Artikel-ID 254324
Fabrikant String
Designer Nisse Strinning
Collectie String gang
Kleurenwit/poedercoating
Materiaalstaal, vilt (100% polyester)
AfmetingBreedte: 80cm
Hoogte: 80cm
Diepte: 30cm

Technische productdetails
Diversen

Wandkapstok met schoenenrek groot bestaat:
1x onderstrook 85x30cm
1x muurstrook 50x30cm
1x vilten plank
1x haak set van 5
2x kastplank 78x30cm geperforeerd
1x stang
2x schoenenplank 78x30cm geperforeerd
wandkapstok
bxhxd 80x50x30cm

schoenenrek
bxhxd 80x80x30cm


Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".