Wiggle Stool - Kruk

€ 565,00
Verwachte levering: 06-05-2024
2 people are also interested
1 ontwerp:
Wiggle Stool kruk / golfkarton naturel
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Wiggle Stool - Kruk werd door Frank Owen Gehry voor fabrikant Vitra ontworpen.

Frank Owen Gehry is een van de beroemdste architecten ter wereld. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de innovatieve bouw van het Guggenheim Museum van Bilbao en is houder van zeventien eredoctoraten, onder meer aan de universiteiten van Havard en Yale. Voor de Zwitserse designleverancier Vitra liet hij zich van zijn meer speelse kant zien.

Wie deze apart gevormde kruk ziet, krijgt bijna automatisch een glimlach op zijn gezicht. Deze kruk heeft een hoogte en lengte van 40 cm en een breedte van 43 cm. Hij is volledig gemaakt van golfkarton, wat u misschien zal verbazen. De zijkanten van de Wiggle Stool - Kruk zijn echter gemaakt van hardboard, zodat deze aparte kruk toch zijn vorm kan blijven behouden. Als u op deze hocker plaatsneemt, voelt u de veerkracht en de stevigheid van het golfkarton en merkt u dat u zeer comfortabel kunt zitten.

Deze speels ogende kruk wordt gegarandeerd een eyecatcher, waar u hem ook neerzet. U kunt hem ook als voetenbankje gebruiken of als bijzettafel. Kijkt u ook zeker eens naar de Wiggle stoel met hoge rugleuning.


Productdetails
Artikel-ID 132212
Fabrikant Vitra
Designer Frank Owen Gehry
Kleurengolfkarton naturel
Materiaalzitting, structuur: golfkarton, randen: hardboard.
AfmetingLengte: 40cm
Breedte: 43cm
Hoogte: 40cm

Levering & Retouren
Verwachte levering: 06-05-2024
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".