Ghost vloerlamp

€ 619,00
3-4 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Ghost vloerlamp / opaal, zwart/gelakt/60x24cm hxø/met dimmer
of direct naar

Productbeschrijving

De Ghost vloerlamp is ontworpen door Andreas Kowalewski voor het merk Woud. De vloerlamp is een eigentijdse herinterpretatie van de klassieke olielamp. De koepelvormige kap van transparant opaalglas wekt de illusie van een witte doek die over de lichtbron is gegooid. Het prikkelt de verbeelding van het uiterlijk van een vriendelijk spook in de ruimte. De vloerlamp baadt de omgeving in een diffuus licht.

De Ghost vloerlamp dankt zijn naam aan het silhouet van de opaline lampenkap. Een mooi contrast met het opaalwitte glas vormt het strakke, metalen frame, dat ook als handvat kan worden gebruikt om de lamp te verplaatsen. De slanke, omhullende en beschermende metalen beugel accentueert de elegantie van het Scandinavische minimalistische design. Het subtiele, verticale groevenpatroon in de kap van de Ghost vloerlamp vervaagt geleidelijk naar boven. Dit benadrukt het verfijnde, sculpturale karakter van de lamp.

De Ghost vloerlamp is 60 cm hoog en heeft een diameter van 24 cm. U beschikt over een kabellengte van 250 cm. De staande lamp is geschikt voor lampbollen met een E27-fitting. AmbienteDirect biedt u de kans om uw verlichting in huis of kantoor tot een plaatje te maken. Combineer de Ghost vloerlamp met de Ghost tafellamp van Woud om uw interieur op verlichtingsgebied de finishing touch te geven.


Productdetails
Artikel-ID 286468
Fabrikant Woud
Designer Andreas Kowalewski
Collectie Woud Ghost
Kleurenopaal, zwart/gelakt
MateriaalOpaalglas
AfmetingHoogte: 60cm
Doorsnee: 24cm
Kabellengte: 250cm

Technische productdetails
KeurmerkVDE-keurmerk VDE-keurmerk
Italiaans keurmerk Italiaans keurmerk
CE-keurmerk CE-keurmerk
IsolatieBeschermklasse I Beschermklasse I
BeschermklasseIP20
Verdere eigenschappenLamp met EU-stekker Lamp met EU-stekker
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Het past

  • Grijs
  • Turquoise
  • Blauw
  • Rood
  • Groen
freistil Rolf Benz
freistil 173 fauteuil
Verwachte levering: 07-06-2024
€ 582,00
OVP € 685,00
-15%
  • Grijs
  • Wit
  • Oranje
  • Roze
  • Bruin
freistil Rolf Benz
freistil 173 Teddy Edition fauteuil
Verwachte levering: 05-07-2024
vanaf € 823,00
OVP € 968,00
-15%