The Ring Table eettafel terrazzo Ø120cm

€ 3.490,00
2-4 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
The Ring Table eettafel terrazzo Ø120cm / terrazzo , zwart/tafelblad fineer/onderstel staal met poedercoating/74x120cm hxø
of direct naar

Productbeschrijving

De The Ring Table eettafel terrazzo Ø 120 cm werd ontworpen door het eigen designteam van het merk Acapulco Design. Voor het ontwerp van deze elegante tafel werkte het designteam nauw samen met industrieel ontwerpster Olivia Herms. Deze ronde eettafel valt op door het filigraan metalen onderstel met vlindervormige stutten. Deze worden bijeengehouden door de ring, waaraan de tafel zijn naam ontleent en die is geïnspireerd op dezelfde ring in de Acapulco Chair, die ook bij AmbienteDirect verkrijgbaar is. Volgens Herms bouwt de tafel vanzelfsprekend voort op deze stoel.

Het frame van de The Ring Table eettafel terrazzo Ø 120 cm is gemaakt van gegalvaniseerd staal en is afgewerkt met een poedercoating. Het tafelblad is gemaakt van terrazzo en dat geeft de tafel zijn gewicht van 60 kg. De hoogte is 74 cm. Het tafelblad is krasbestendig, maar niet weerbestendig. De tafel is dan ook uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Het merk Acapulco Design is gevestigd in Duitsland, maar de producten zijn geheel geënt op de kleurrijke meubelen en accessoires uit Mexico. Daarmee wil het merk niet alleen werkgelegenheid in Mexico stimuleren, maar ook de ontspannen Mexicaanse leefstijl in Europa stimuleren. Zo is er aan de The Ring Table eettafel terrazzo Ø 120 cm altijd wel een plekje vrij voor een extra gast.


Productdetails
Artikel-ID 289037
Fabrikant Acapulco Design
Collectie Acapulco Design The Ring Table
Kleurenterrazzo , zwart/tafelblad fineer
Materiaaltafelblad terrazzo , gepoedercoat stalen frame
AfmetingHoogte: 74cm
Doorsnee: 120cm
Gewicht60kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik

Levering & Retouren
2-4 weken
Wijze van levering:
Levering tot aan de voordeur

Levering tot aan de voordeur:
 

Inbegrepen
  • Volgen van zendingen
  • Telefonische overeenkomst over de leveringsdatum
  • Levering aan de voordeur

Niet inbegrepen:
  • Transport in uw woning
  • Verwijdering van verpakkingen en pallets

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".