Pescher uittrekbare panonderzetter

€ 79,00
OVP € 90,00
-12%
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Pescher uittrekbare panonderzetter / roestvrij staal/glanzend gepolijst/51x19x12cm lxbxh
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Pescher - Uittrekbare panonderzetter werd door Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino voor Alessi ontworpen.

Deze onderzetter heeft een ludiek uittrekbaar ontwerp. De bijzondere vormgeving houdt het midden tussen industrieel design en een aantrekkelijke retro uitstraling. Dit object sluit goed aan bij een modern interieur waarin plaats is voor opvallende accessoires en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Met deze originele panonderzetter op tafel wordt samen eten nog aantrekkelijker.

Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino zijn twee Italiaanse designers die veelvuldig samenwerken aan de ontwikkeling van vernieuwende producten op het gebied van meubilair, lichtbronnen en unieke dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Kwaliteit, schoonheid en efficiëntie zijn daarbij altijd met elkaar in balans. Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino hebben elkaar ontmoet tijdens hun opleiding aan de Polytechnische Universiteit in Milaan. Hierna begonnen zij een samenwerkingsverband dat nog altijd zeer succesvol is. Samen werken ze in opdracht voor bekende merken aan vernieuwende producten met bijzondere designs. Veel van de ontwerpen van Paolo Lomazzi en Donato D'Urbino werden bekroond met prijzen zoals de vermaarde Compasso d'Oro.

De fraaie en praktische Pescher - Uittrekbare panonderzetter van Alessi is gemaakt van eersteklas gepolijst edelstaal. U kunt de onderzetter snel en eenvoudig bestellen in de gevarieerde online winkel van designspecialist AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 227465
Fabrikant Alessi
Designer Paolo Lomazzi , Donato D'Urbino
Kleurenroestvrij staal/glanzend gepolijst
Materiaalroestvrij staal 18/10
AfmetingLengte: 51cm
Breedte: 19cm
Hoogte: 12cm

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Het past