Tibidabo spaghettivork

€ 25,00
2 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Tibidabo spaghettivork / roestvrij staal/glanzend gepolijst/26x7cm lxb
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Tibidabo - Spaghettivork werd door Kristiina Lassus voor Alessi ontworpen.

Met deze speciale spaghettivork maakt u uw bestek op een stijlvolle manier compleet. De slimme constructie van dit object maakt het gemakkelijker om zonder knoeien eenvoudig spaghetti te eten. Het stilistisch fraai vormgegeven model is daarbij een extra optische smaakmaker. De Tibidabo - Spaghettivork kunt u goed combineren met onder andere de Tibidabo spaghettitang, de Tibidabo serveerlepel en het tweedelige Tibidabo serveerbestek.

Kristiina Lassus is een Finse designer. Zij studeerde ontwerp en architectuur aan de Aalto University School of Arts. Als interieurarchitect en designer heeft Kristiina Lassus internationaal een goede naam opgebouwd. Zij ontwikkelt onder andere tapijten, woonaccessoires en uiteenlopende gebruiksvoorwerpen. Daarbij hanteert zij een zeer eigen stijl die veel designliefhebbers aanspreekt op hun gevoel voor schoonheid en kwaliteit. Na een aantal jaren werken voor internationaal georiënteerde designbureaus in Australië en Finland, begon Lassus vanuit Italië als zelfstandig designer te werken voor bekende topmerken zoals Alessi. In de afgelopen jaren bouwde zij een indrukwekkend en gevarieerd portfolio op en won zij prijzen zoals de IF Design Award en de Red Dot Award.

De van roestvrij staal gemaakte Tibidabo - Spaghettivork kunt u eenvoudig bestellen in de online winkel van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 169285
Fabrikant Alessi
Designer Kristiina Lassus
Collectie Alessi Tibidabo
Kleurenroestvrij staal/glanzend gepolijst
Materiaal18/10 roestvrij staal
AfmetingLengte: 26cm
Breedte: 7cm

Levering & Retouren
2 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews