Walter Wayle II wandklok

€ 65,00
leveringsdatum onbekend

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice

4 people are also interested
1 ontwerp:
Walter Wayle II wandklok / grijs/H 5cm / Ø 25cm/quartz uurwerk
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Walter Wayle II - Wandklok werd ontworpen door Philippe Starck voor Alessi.

Alessi is een Italiaans designbedrijf, dat al sinds 1921 bestaat. Opgericht als werkplaats en gieterij voor metaal, besloot men enige tijd later om de koers te wijzigen en woonbenodigdheden te gaan vervaardigen. Hiermee introduceerde het label tevens andere materialen, waaronder rvs, porselein, glas en kunststof.

Het ontwerp van de Walter Wayle II - Wandklok is teruggebracht tot de essentie. U haalt er dan ook zowel een stukje moderne kunst als een functioneel muurproduct mee in huis. Een ombouw ontbreekt, waardoor de klok in feite slechts bestaat uit twee wijzers. Deze zijn voorzien van een gebogen en speelse vormgeving, en draaien vrij rond aan de wand. Het opmerkelijke interieuraccessoire is gemaakt van kunststof. De Walter Wayle II - Wandklok heeft een doorsnede van 25 cm en is 5 cm diep.

Philippe Starck behoort tot de pioniers van het moderne design. De in Parijs geboren ontwerper studeerde aan de aldaar gevestigde École Camondo, en heeft zich nooit laten beperken in zijn creativiteit. Starck ontwerpt net zo gemakkelijk gebruiksvoorwerpen en meubels als interieurs voor horecagelegenheden en woningen. Zijn designs worden tentoongesteld in musea in onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk.


Productdetails
Artikel-ID 117384
Fabrikant Alessi
Designer Philippe Starck
Kleurengrijs
MateriaalABS-kunststof
AfmetingHoogte: 5cm
Doorsnee: 25cm

Levering & Retouren
leveringsdatum onbekend
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Het past