Aki schermstandaard

€ 229,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Aki schermstandaard / wit/mat/bxhxd 18,5x35x48cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Aki schermstandaard werd in 1975 door designer Rodolfo Bonetto voor de Italiaanse fabrikant in designmeubelen en woonaccessoires B-Line ontworpen.

De naam van de paraplubak betekent in het Japans ?herfst?. Het is het seizoen waarin een paraplu vaak nuttig is en deze accessoire goed tot zijn recht komt. De parapluhouder is ook een stijlvolle meerwaarde in de andere jaargetijden en kan veelzijdig worden gebruikt. Binnen in de hal om paraplu's of wandelstokken in te zetten, buiten ook om een parasol in te plaatsen.

De Aki - Parapluhouder is gemaakt van weerbestendig polyethyleen, dat door rotatiegieten is vervaardigd. Het minimalistische en charmante ontwerp heeft aan de bovenzijde vier gaten, waar evenzovele paraplu's in kunnen worden gestald. De parapluhouder heeft een hoogte van 35 cm, een lengte van 48 cm en een diepte van 18,5 cm. De paraplubak weegt ruim 3 kg en is in verschillende kleuren beschikbaar.

Rodolfo Bonetto ontwikkelde zich van jazzdrummer tot een van de prominenten in Italiaanse design. De autodidact won met zijn creaties achtmaal de Compasso d'Oro, de laatste na zijn overlijden in 1991. De voor B-Line ontworpen Aki - Parapluhouder kan stijlvol worden gecombineerd met de Splash kruk/container/vaas, de Dock garderobekapstok en de Buk tijdschriftenstandaard.


Productdetails
Artikel-ID 234732
Fabrikant B-Line
Kleurenwit/mat
Materiaalpolyethylene
AfmetingBreedte: 18.5cm
Hoogte: 35cm
Diepte: 48cm
Gewicht3.2kg

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Het past

  • TransparentTransparent
  • Wit
  • Oranje
  • Groen
Magis
Dish Doctor - Afdruiprek
op voorraad
€ 70,00