Twist tuin bijzettafel Ø 70cm

€ 1.155,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Twist tuin bijzettafel Ø 70cm / fossiel zwart, lavagrijs/tafelblad keramiek/onderstel aluminium gepoedercoat/41x70cm hxø
of direct naar

Productbeschrijving

De Twist tuin bijzettafel Ø 70 cm is een ontwerp van byKATO voor het Deense merk Cane-line. Als specialist in design tuinmeubilair heeft Cane-line een collectie opgebouwd waarbinnen aan alle aspecten van het buitenleven is gedacht. Niet alleen op het gebied van zitmeubilair maar ook aan de accessoires is zeer veel zorg besteed.

De Twist tuin bijzettafel Ø 70 cm is een opvallende verschijning door zijn doordachte en fraaie onderstel. De drie poten worden verbonden door een geometrische vorm die de bovenkant en onderkant van de tafel volledig in evenwicht brengt. Met een hoogte van 41 cm is de Twist tuin bijzettafel Ø 70 cm de ideale partner om bij te schuiven naast een loungebank uit het programma van de Deense ontwerpstudio.

De materiaalkeuze is een van de belangrijkste aspecten in het ontwerp van buitenmeubels. Duurzaamheid en robuustheid vormen de basis van de Twist tuin bijzettafel Ø 70 cm met een aluminium gepoedercoat onderstel en een tafelblad dat is vervaardigd uit keramiek. Een regenbuitje zal de tafel niet uit z'n element brengen, waardoor u hem gerust het hele seizoen buiten kunt laten staan. De tafel heeft ondanks zijn royale diameter toch een verrassend laag gewicht met slechts 1,9 kg.


Productdetails
Artikel-ID 275553
Fabrikant Cane-Line
Designer by Kato
Collectie Cane-line Twist
Kleurenfossiel zwart, lavagrijs/tafelblad keramiek
Materiaalkeramiek, aluminium gepoedercoat
AfmetingHoogte: 41cm
Doorsnee: 70cm
Gewicht1.9kg

Technische productdetails
Verdere eigenschappenGeschikt voor buitengebruik Geschikt voor buitengebruik
Documenten

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".