Hola - Stoel met armleuningen

€ 1.509,00
4-6 weken
3 people are also interested
1 ontwerp:
Hola - Stoel met armleuningen / grafietzwart/leder Pelle Scozia/bxhxd 52x79x55cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Hola - Stoel met armleuningen werd door Hannes Wettstein voor het merk Cassina ontworpen. Hannes Wettstein was een Zwitserse designer en architect die veel tijdgenoten heeft beïnvloed. Hij won veel internationale prijzen en richtte onder meer de Zwitserse ambassade in de VS in. Deze Hola - Stoel met armleuningen maakt deel uit van een serie waarin u nog meer stoelen kunt vinden. Het ontwerp stamt uit 2003 en deze stoel geldt als een van de grootste commerciële successen voor designleverancier Cassina. De fraaie lijnen en de intieme, gebogen vormgeving van de rugleuning met geïntegreerde armleuningen maken deze stoel tot een charmante aanwinst in veel verschillende woonstijlen.

Het frame van de Hola - Stoel met armleuningen bestaat uit stalen buizen en hoogwaardig fineerhout van de populier. De zachte polstering van deze stoel is gemaakt van polyurethaanschuim, dat zacht aanvoelt en ook na vele jaren zijn vorm behoudt. De bekleding is gemaakt van topkwaliteit leer. Wilt u de bekleding reinigen of onderhouden, dan zult u merken dat hij eenvoudig te verwijderen is. De Hola - Stoel met armleuningen heeft kunststof beschermdoppen aan de onderkant van de poten, om uw vloer intact te houden. Hij heeft een zithoogte van 46 cm, een breedte van 52 cm en een diepte van 55 cm. De zitting helt iets naar achteren, zodat u automatisch ontspannen gaat leunen.


Productdetails
Artikel-ID 253599
Fabrikant Cassina
Designer Hannes Wettstein
Collectie Cassina Hola
Kleurengrafietzwart/leder Pelle Scozia
Materiaalleder
AfmetingBreedte: 52cm
Hoogte: 79cm
Diepte: 55cm

Levering & Retouren
4-6 weken
Wijze van levering: Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".

Uit dezelfde collectie en overeenkomende

  • Wit
Cassina
Hola - Stoel
4-6 weken
€ 1.449,00
  • Wit
  • Grijs
  • Zwart
Müller Small Living
Plane secretaire
4-6 weken
vanaf € 1.038,00
  • Bruin
  • Wit
ClassiCon
Orcus - Secretaire
8-10 weken
vanaf € 7.899,00
  • Beige
e15
e15 TA23 Ashida - Eettafel
2-3 weken
vanaf € 5.789,00
  • Bruin
e15
e15 TA23 Kazimir - Eettafel
2-3 weken
€ 5.369,00