Hola - Stoel

€ 1.499,00
4-6 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Hola - Stoel / wit/leder Scozia 13X247
of direct naar

Productbeschrijving

De Hola - Stoel werd door designer Hannes Wettstein voor fabrikant Cassina ontworpen.

Dit eenvoudige stijlvolle ontwerp schikt zich makkelijk in ieder interieur. De basis lijkt op een klassieke eetkamerstoel, maar dit exemplaar is echter mooi afgewerkt met afgeronde vormen en zachte lijnen. Bovendien is de stoel helemaal, inclusief de stoelpoten, bekleed met hoogwaardig Scozia leer wat een luxe effect geeft. Deze stoel kunt u bijvoorbeeld aan uw eettafel plaatsen. Hij staat echter ook geweldig in een bar of restaurant.

De Hola - Stoel is 46 cm breed, 79 cm hoog en 55 cm diep. Behalve uit het leer voor de bovenlaag bestaat het zitmeubel uit CFK-vrij PU-schuim, staal en stof.

Hannes Wettstein was een Zwitserse industriële vormgever. Hij werd op 10 maart 1958 geboren in Ascona en stierf op 5 juli 2008 in Zürich. Zijn studio, die hij in 1991 oprichtte in Zürich, bestaat echter nog steeds. Behalve meubels ontwierp Hannes Wettstein samen met zijn medewerkers ook interieurs, zoals het het Grand Hyatt-hotel in Berlijn. Voor zijn meubeldesign won hij verschillende prijzen, waaronder een Red Dot Award en meerdere iF Design Awards. Hannes Wettstein heeft ook diverse stijlvolle lampen ontworpen die u kunt bekijken in de onlineshop van AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 253497
Fabrikant Cassina
Designer Hannes Wettstein
Collectie Cassina Hola
Kleurenwit/leder Scozia 13X247
Materiaalstaal, stof, CFK-vrij PU-schuim
AfmetingBreedte: 46cm
Hoogte: 79cm
Diepte: 55cm

Reviews

Jouw project - onze professionele realisatie
Kun je de gewenste versie van dit product niet vinden? Of wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Wij bieden oplossingen op maat en ondersteunen je met individuele meubelstukken, kameroplossingen of totaalconcepten. Bespreek de mogelijkheden van je project met ons team "Ambiente Projects".