Brick BK HTH1 handdoekhouder

€ 208,00
2-3 weken
0 people are also interested
1 ontwerp:
Brick BK HTH1 handdoekhouder / chroom/glanzend/40,5x1x5cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

Deze minimalistische Brick BK HTH1 handdoekhouder werd ontworpen en geproduceerd door de Duitse designleverancier Decor Walther.

Deze handdoekhouder kenmerkt zich door een uitstraling van discrete luxe. Het decoratieve en toch functionele ontwerp is gemaakt van glanzend chroom en heeft een breedte van 1 cm, een hoogte van 5 cm en een diepte van 40,5 cm.

Deze handdoekhouder is een ruimtebesparende oplossing voor al uw hand-, -bad of theedoeken. Dankzij de tijdloze vormgeving past dit badkameraccessoire in tal van interieurstijlen, van zakelijk tot klassiek en modern.

De Brick - Handdoekenhouder biedt een solide constructie en is dankzij zijn lineaire ontwerp niet al te nadrukkelijk aanwezig. Voor een stijlvolle aankleding van uw sanitaire ruimten combineert u deze handdoekhouder met de andere items uit de Brick-collectie, zoals de Brick - Toilethouder en de Brick - Wandhaak. U kunt de Brick - Handdoekenhouder monteren in uw badkamer of toilet, maar ook in uw keuken.

De Duitse fabrikant Decor Walther staat sinds 1973 bekend om zijn esthetische maar toch functionele badkameraccessoires en verlichting. Laat u overtuigen door de superieure kwaliteit van deze handdoekhouder en bestel uw complete badkamercollectie online bij AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 239781
Fabrikant Decor Walther
Collectie Decor Walther Brick
Kleurenchroom/glanzend
Materiaalmetaal
AfmetingLengte: 40.5cm
Breedte: 1cm
Hoogte: 5cm

Reviews