Brick BK TPH1 toiletpapierhouder

€ 157,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Brick BK TPH1 toiletpapierhouder / chroom/glanzend/BxHxD 17x5x9,5cm
of direct naar
Pakketten vanaf € 100 gratis verzending in Nederland
Expeditiegoederen vanaf € 1200 gratis verzending in Nederland
Korting bij vooruitbetaling

Productbeschrijving

De Brick BK TPH1 toiletpapierhouder werd ontworpen voor het toonaangevende Duitse meubelontwerpbureau Decor Walther.

Dit bureau had meer dan 40 jaar geleden een specialistische winkel in Frankfurt, Duitsland. Het is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende internationale leverancier van unieke en tijdloze producten en accessoires voor de badkamerinrichting, zoals de BK TPH1 - Toiletrolhouder. Deze van chroom vervaardigde toiletpapierhouder heeft een mooi nikkel-satijnoppervlak, kan aan de wand bevestigd worden en voegt een vleugje klasse en elegantie toe aan uw badkamer.

De simpele rechthoekige vorm van de BK TPH1 - Toiletrolhouder, gemarkeerd door de gepolijste chroomafwerking, zorgt ervoor dat het mooi in een badkamerinrichting past, maar nog steeds met kop en schouders uitsteekt vanwege zijn prachtige vorm en afwerking. De toiletpapierhouder meet 5 x 15 x 13,5 cm is zodanig ontworpen dat het eenvoudig geïnstalleerd kan worden in elk huis, kantoor of openbare badkamer. Het esthetische ontwerp houdt een groot deel van de papierrol vast onder de vooraanzicht van de houder.

Kies voor een juweel op het gebied van design en voeg klasse en luxe toe aan uw badkamerruimte met de tijdloze, aan de muur bevestigbare toiletpapierhouder van de BRICK-serie.


Productdetails
Artikel-ID 239907
Fabrikant Decor Walther
Collectie Decor Walther Brick
Kleurenchroom/glanzend
Materiaalchroom
AfmetingBreedte: 17cm
Hoogte: 5cm
Diepte: 9.5cm

Levering & Retouren
2-3 weken
Wijze van levering:
Standaard
30 dagen terugkeerbeleid

Reviews