Classic CL TPH1 toiletrolhouder

€ 167,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
Classic CL TPH1 toiletrolhouder / chroom/6,5x6,5x18,5cm lxbxh
of direct naar

Productbeschrijving

De Classic CL TPH1 toiletrolhouder werd speciaal ontworpen voor het Duitse merk Decor Walther.

Dit elegante ontwerp weerspiegelt de visie van Decor Walther waarin functionaliteit, klassiek design en tijdloze elegantie harmonieus samengaan. De CL TPH1 - Toiletrolhouder behoort tot het klassieke gamma en weerspiegelt een traditie van Duits vakmanschap en speciaal geselecteerde kwaliteitsmaterialen.

De CL TPH1 - Toiletrolhouder is gemaakt van glanzend verchroomd metaal en meet 6,5 x 18,5 cm. Het duurzaam vormgegeven ontwerp is zeer vriendelijk in gebruik. De toiletrolhouder is eenvoudig te reinigen en het verwisselen van de toiletrol is binnen een oogwenk gebeurd. Door de simpele en elegante stijl past deze fraaie toiletrolhouder in tal van interieurstijlen, van modern tot klassiek en minimalistisch. Houd uw toiletpapier gemakkelijk en elegant bij de hand met dit stijlvolle accessoire uit de Classic collectie van Walther.

Wilt u uw sanitaire ruimten een tijdloze charme geven? Combineer deze toiletrolhouder dan met de andere toilet- en badkameraccessoires uit de collectie, waaronder zeepdispensers, handdoekrails en toiletborstelhouders. Alle producten zijn met de hand vervaardigd uit hoogwaardige materialen. U bestelt ze eenvoudig online bij AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 239898
Fabrikant Decor Walther
Designer El Schmid
Collectie Decor Walther Classic
Kleurenchroom
Materiaalchroom
AfmetingLengte: 6.5cm
Breedte: 6.5cm
Hoogte: 18.5cm

Reviews