HT 9 handdoekrek

€ 613,00
2-3 weken
2 people are also interested
1 ontwerp:
HT 9 handdoekrek / chroom/glanzend/70x26x75cm lxbxh/3 staven
of direct naar

Productbeschrijving

Het HT 9 handdoekrek werd door het in-house designteam van Decor Walther voor de gelijknamige Duitse fabrikant ontworpen.

Het tijdloze en functionele ontwerp met strakke lijnen is een masterclass van minimalistisch design. Drie afzonderlijke, in hoogte oplopende steunbalken zijn via het frame aan de onderzijde met elkaar verbonden. Het handdoekenrek vormt hierdoor een harmonieuze eenheid, met een stijlvolle symmetrie.

Het HT 9 - Handdoekenrek is vervaardigd uit hoogwaardig chroom en heeft een glanzende afwerking. Het duurzaam en roestbestendig badkameraccessoire behoudt zijn elegante uitstraling en is eenvoudig met een vochtig doekje schoon te maken. De hoogglans van het handdoekenrek komt extra tot zijn recht bij felle verlichting en in combinatie met andere hoogglans badkamermeubels en spiegels. Het handdoekenrek is 75 cm hoog, 70 cm breed en 26 cm diep. Het compacte model neemt relatief weinig ruimte in beslag.

Het Duitse woondesignlabel Decor Walther is gespecialiseerd in badkameraccessoires van hoge kwaliteit. De afzonderlijke creaties, zoals het HT 9 - Handdoekenrek, tonen discrete luxe, vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het handdoekenrek kan uitstekend worden gecombineerd met de Bloc 60 wandlamp, de SPT 30 make-up spiegel en de Brick toiletrolhouder van het Duitse designmerk. Ze zijn alle te vinden bij AmbienteDirect.


Productdetails
Artikel-ID 239935
Fabrikant Decor Walther
Collectie Decor Walther HT
Kleurenchroom/glanzend
Materiaalchroom
AfmetingLengte: 70cm
Breedte: 26cm
Hoogte: 75cm

Levering & Retouren

Reviews

Uit dezelfde collectie

  • ZilverZilver
Decor Walther
HT 5 handdoekrek
op voorraad
€ 451,00
  • ZilverZilver
Decor Walther
HT 15 handdoekrek
1-2 weken
€ 246,00